ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για δύο αγώνες δρόμου

Eurokinissi/Στέλιος Μίσινας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, λόγω της διεξαγωγής του 5ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου και του Αγώνα Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος.

Στο μεταξύ δωρεάν θα είναι το Σάββατο από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, οι μετακινήσεις με τα αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ για όσους συμμετέχουν στους αγώνες. Oι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους τον αριθμό του δρομέα, που θα τοποθετήσουν στη φανέλα τους.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της αθλητικής διοργάνωσης θα διενεργούνται εκτεταμένες εκτροπές λεωφορειακών γραμμών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ειδικότερα, από τις 3 μετά το μεσημέρι δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάθμευση των οχημάτων σε Λεωφόρο Νίκης, Βασ.Γεωργίου, Λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου, Γ' Σεπτεμβρίου (από τη συμβολή με τη Λεωφόρο Μ.Αλεξάνδρου έως τη συμβολή με την οδό Μ.Ανδρόνικου στο ρεύμα καθόδου), Μανώλη Ανδρόνικου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Κουντουριώτου και στη Λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου (από τη συμβολή με την οδό Στρ.Ναπολέοντος Ζέρβα έως τη συμβολή της με την οδό Γ' Σεπτεμβρίου).

Ο ημιμαραθώνιος των 21 χλμ ξεκινά στις 6:45 το απόγευμα του Σαββάτου από την οδό Κουντουριώτη και θα τερματίσει στο Λευκό Πύργο. Ο Αγώνας Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5 χλμ θα ξεκινήσει στις 9:15 το βράδυ από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης και θα τερματίσει στο Λευκό Πύργο. Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 23.00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης