ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει το μυστήριο στην υπόθεση της δολοφονίας στους Γαργαλιάνους

EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/φωτογραφία αρχείου

Την απάντηση στο ερώτημα ποιος τράβηξε τη σκανδάλη του κυνηγετικού όπλου και αφαίρεσε τη ζωή της 35χρονης στους Γαργαλιάνους, εξακολουθούν να αναζητούν οι Αρχές, οι οποίες εντείνουν τις έρευνές τους προσπαθώντας να βρουν τη λύση του μυστηρίου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας της μητέρας τεσσάρων παιδιών συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση με κεντρικό άξονα, το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας.

Στο πλαίσιο αυτό οι Αρχές πήραν κατάθεση και από τον 55χρονο πυροσβέστη σύζυγο του θύματος, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που την είδε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν αυτή έφυγε από το σπίτι.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr ο σύζυγος της 35χρονης, ο οποίος εξετάζεται από τους αστυνομικούς εξονυχιστικά, ερωτώμενος για όλες τις λεπτομέρειες: Από την ίδια τη ζωή του ζευγαριού, που φαίνεται να αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, αλλά και για τις κινήσεις του ίδιου, όπως ότι δεν υπήρξε αντίδρασή του όταν δεν επέστρεψε η γυναίκα του όλο το βράδυ σπίτι, αλλά και για κινήσεις του, για τις οποίες οι απαντήσεις που έχει δώσει, φαίνεται άλλοτε να μην ικανοποιούν τους αστυνομικούς και άλλοτε να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες από όσα πραγματικά ισχύουν.

Επιπλέον, ο χώρος που βρέθηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας με την ίδια νεκρή στο κάθισμα του οδηγού, ερευνάται ενδελεχώς για οποιοδήποτε εύρημα μπορεί να οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης