ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: «Τρελή» πορεία 22χρονης με κλεμμένο αυτοκίνητο (vid)

eleftheriaonline

Τρελή κούρσα στους δρόμους της Καλαμάτας με κλεμμένο αυτοκίνητο έκανε μια 22χρονη κοπέλα.

Η φοιτήτρια στο ΤΕΙ Αθήνας μπήκε με το έτσι θέλω σε όχημα νεαρού από τη θέση του συνοδηγού, και αρνήθηκε να βγει όταν αυτός το απαίτησε. Ο άντρας κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να την βγάλει έξω, εκείνη εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, πέρασε στην θέση του οδηγού, έκλεισε τις ασφάλειες και έφυγε με το όχημα, όπως αναφέρει το eleftheriaonline.

Μέχρι να φτάσει στα φανάρια Βασ. Γεωργίου και Φραντζή, η πορεία της ήταν ήρεμη. Όμως, μετά τα φανάρια το αυτοκίνητο ανέβηκε δεξιά , πέρασε από την παλιά Αστυνομία και από τις συγκρούσεις έχασε τον προφυλακτήρα και κάποιο άλλο κομμάτι.

Αφού δεν χωρούσε στο δρόμο από τα αυτοκίνητα που κατέβαιναν στην οδό Αριστομένους, τα προσπέρασε από δεξιά, παρασέρνοντας σιδερένιες βέργες και πλαστικά της προστατευτικής περίφραξης που υπήρχε στο σημείο.

Μετά την περίφραξη θύματα της έπεσαν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στο ύψος της οδού Αριστοτέλους χτύπησε ένα σταθμευμένο αγροτικό, αλλά και ένα κινούμενο βανάκι.

Η πορεία της 22χρονης σταμάτησε όταν σφήνωσε πάνω σε άλλο όχημα και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χτύπησε και προξένησε ζημιές σε τουλάχιστον 22 αυτοκίνητα.

Η φοιτήτρια ήταν σε κατάσταση αμόκ. Αστυνομικός με πολιτικά επιχείρησε να επέμβει, όμως η νεαρή τον χτύπησε με μπουνιά. Τελικά συνελήφθη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης