ΕΛΛΑΔΑ

Προσαγωγές στο ραντεβού για τις «κόντρες» στη Βάρκιζα (pics&vid)

Για άλλη μία Παρασκευή οι αστυνομικές αρχές επιχείρησαν να αποτρέψουν τους αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου στην περιοχή της Βάρκιζας.

Όπως κάθε Παρασκευή, το κάλεσμα για τις λεγόμενες «κόντρες» έγινε μέσω σελίδας στο facebook και στην περιοχή είχαν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα προκειμένου να τις παρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν σε αυτές.

Η αστυνομία είδε το κάλεσμα και επενέβη προκειμένου να τις αποτρέψει. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μετέβησαν στην περιοχή, έκαναν αυστηρούς ελέγχους και προχώρησαν σε προσαγωγές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι «κόντρες».

Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα σημειώθηκαν επεισόδια, σε παρόμοια προσπάθεια των αστυνομικών να αποτρέψουν ανάλογους αυτοσχέδιους αγώνες στην ίδια περιοχή.

Τότε, αρκετοί από τους παρευρισκόμενους, βλέποντας την αστυνομία άρχισαν να πετούν πέτρες, ακόμα και βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο και δυνάμεις των ΜΑΤ.

Μάλιστα, ως αποτέλεσμα των επεισοδίων ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής διέταξε την απομάκρυνση του επικεφαλής της ομάδας ΟΠΚΕ που βρισκόταν στην επιχείρηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης