ΚΟΣΜΟΣ

Η Μις Πουέρτο Ρίκο αποβλήθηκε διά παντός για αντιμουσουλμανικά σχόλια

Όταν η Ντέστινι Βελέζ απολογήθηκε για τα σχόλιά της, ήταν ήδη αργά... Donald Kravitz / Getty Images / Ideal Image

Μια σειρά σχολίων της εις βάρος των μουσουλμάνων στο Twitter έγιναν αιτία όχι μόνο να αποκτήσει πολλές αντιπάθειες, αλλά και να αποβληθεί διά παντός από την οργάνωση Miss Puerto Rico.

Ο λόγος για την Ντέστινι Βελέζ η οποία αρχικά κοινοποίησε ένα tweet του γνωστού Αμερικανού σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ. Ο Μουρ είχε φωτογραφηθεί έξω από τον πύργο του Τραμπ κρατώντας στα χέρια ένα πλακάτ που έγραφε «είμαστε όλοι μουσουλμάνοι».

Η Μις Πουέρτο Ρίκο 2015 θεώρησε στη συνέχεια ως καλή ιδέα να εκθέσει τις απόψεις της. Μόνο που ήταν... ελαφρώς ακραίες.

«Οι μουσουλμάνοι χρησιμοποιούν το Σύνταγμά μας για να τρομοκρατήσουν τις ΗΠΑ και να στήνουν βενζινάδικα. Δεν υπάρχει καμία σχέση με τους Εβραίους και τους Χριστιανούς. Ούτε οι μεν, ούτε οι δε έχουν τρομοκρατικές βλέψεις στην ατζέντα τους και στα ιερά βιβλία τους».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η Βελέζ τιμωρήθηκε από τη Miss Puerto Rico Organization, η οποία μάλιστα σε ανακοίνωσή της τόνισε κατηγορηματικά ότι «οι θέσεις της κυρίας Βελέζ δεν ανταποκρίνονται στις θέσεις του οργανισμού μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όμορφη Πορτορικανή θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και στην προαναφερόμενη ανακοίνωση φιλοξενείται και το απολογητικό της μήνυμα. «Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν. Είμαι, άλλωστε, από τους ανθρώπους που τάσσονται ενάντια σε κάθε μορφής bullying».

Miss Puerto Rico suspended after anti-Muslim tweets

Dana Ford By CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης