ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονικό αμόκ στην Αστόρια: 23 χρονος σκότωσε Έλληνα και τραυμάτισε άλλους δύο

newgreektv.com

Έγκλημα στην Αστόρια με θύμα ομογενή και άλλους δύο τραυματισμένους να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Σε δολοφονικό αμόκ 23χρονος άνδρας, ο Τζέιμς Πάτρικ Ντίλον, ξεκίνησε την ημέρα του αποφασισμένος να σκορπίσει το θάνατο σε όποιον έβρισκε μπροστά του.

Το πρωί μαχαίρωσε μία γυναίκα στην 36η οδό στην Αστόρια. Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και ένας άστεγος με σοβαρά εγκαύματα, τον οποίο επιχείρησε να κάψει ζωντανό. Ο Γιώργος Πατούχας, ιδιοκτήτης κάβας που βρίσκεται στη συμβολή της Steinway Street με την Astoria Boulevard δεν κατάφερε να γλιτώσει από το οπλισμένο με μαχαίρι χέρι του μανιακού.

Πηγή: newgreektv.com

Ο 23χρονος συνελήφθη μετά από κινηματογραφική καταδίωξη που ακολούθησε στην Αστόρια.

Σύμφωνα με την ομογενειακή ειδησεογραφική ιστοσελίδα newgreektv.com, η αστυνομία δέχτηκε την αρχική κλήση στις 11:30 το πρωί, όταν 39χρονη δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 3:09 το μεσημέρι, οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Εντόπισαν αιμόφυρτο στο κατάστημά "Astoria Liquors and Wines" τον 55χρονο ιδιοκτήτη Γεώργιο Πατούχα. Έξω από την είσοδο βρισκόταν σοβαρά τραυματισμένος και ένας 61χρονος άνδρας, άστεγος με σοβαρά εγκαύματα.

Πηγή: newgreektv.com

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά για τον 55χρονο Ελληνοαμερικανό πατέρα ενός κοριτσιού, ήταν ήδη αργά. Είχε ήδη υποκύψει από το τραύμα που έφερε στο λαιμό, που είχε προκληθεί από μαχαίρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 55χρονος ενεπλάκη σε διαμάχη με τον δράστη προκειμένου να προστατεύσει κάποιον άλλον.

Μετά από καταδίωξη ο Ντίλον εντοπίσθηκε στην 36η οδό στην Αστόρια.

Ο δράστης όχι μόνο δεν παραδόθηκε αλλά έριξε στο πρόσωπο των αστυνομικών σπρέι με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει εγκαύματα. Αμέσως οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ, τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Ο Ντίλον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Mount Sinai, ενώ οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρησή σύλληψής του δεν αντιμετωπίζουν κάποιο κίνδυνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης