ΚΟΣΜΟΣ

Μαθητές τραυματίστηκαν σε σχολική παράσταση του Sweeney Todd

Patrick Riviere/Getty Images/Ideal Images

Με σοβαρά τραύματα στο λαιμό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο μαθητές σχολείου στη Νέα Ζηλανδία, όταν η παράσταση στην οποία συμμετείχαν είχε εντελώς απροσδόκητη εξέλιξη.

Οι μαθητές του κολλεγίου Saint Kentigern ανέβασαν το περίφημο Sweeney Todd του Stephen Sondheim, στο οποίο ο αιμοδιψής κουρέας της Fleet Street σκότωνε τους πελάτες του κόβοντάς τους τον λαιμό και στη συνέχεια πουλούσε τα πτώματα στο μαγαζί της κυρίας Lovett με τις «νόστιμες» κρεατόπιτες.

Αμφότεροι οι μαθητές, ηλικίας 16 ετών, υποδύονταν τους πελάτες και παρότι καθόλη τη διάρκεια των προβών, δεν είχε παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα, στην κανονική παράσταση υπέστησαν σοβαρά τραύματα.

«Είχαμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα», δήλωσε ο υπεύθυνος του κολλεγίου, Στιβ Κόουλ, σύμφωνα με τον Independent. «Τα ίδια τα παιδιά ήθελαν να χρησιμοποιηθούν αληθινές φάλτσέτες. Είχαμε φροντίσει όμως να τις τυλίξουμε με σελοφάν και να μην είναι κοφτερές. Δεν μπορώ να δώσω καμία εξήγηση για το τι συνέβη και τραυματίστηκαν τα παιδιά».

Σύμφωνα με τον Independent, οι μαθητές πήραν εξιτήριο από νοσοκομείο του Όκλαντ, ωστόσο οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης