ΚΟΣΜΟΣ

Νεϊμάρ: Ντύθηκε πλοίαρχος για να «σκοράρει» και στις κρουαζιέρες - Η νέα του επένδυση

neyemaltomar / instagram

Εκτός από επιτυχημένος ποδοσφαιριστής, ο Νεϊμάρ δείχνει να τα πηγαίνει σπουδαία και ως επιχειρηματίας. Μάλιστα, το νέο του εγχείρημα έρχεται από τον χώρο της ναυτιλίας και πιο συγκεκριμένα την κρουαζιέρα.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να συνεργαστεί με μια εταιρεία κρουαζιέρας και να διοργανώσουν το «Ney em Alto Mar».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα του παίκτη της Παρί, το ταξίδι θα διαρκέσει τρεις νύχτες, μεταξύ 26 και 29 Δεκεμβρίου. Η επιβίβαση θα γίνει στο Σάντος, στην ακτή του Σάο Πάολο.

Αυτή θα είναι η πρώτη έκδοση του «Ney em Alto Mar», μια εκδήλωση με «72 ώρες τόλμης και χαράς», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα.

Ωστόσο, η παρουσία του παίκτη στην κρουαζιέρα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αν και ο ίδιος ντύθηκε ως πλοίαρχος για να διαφημίσει το ταξίδι.

Το σκάφος MSC Preziosa διαθέτει τρεις τύπους καμπινών και οι τιμές για την πρώτη θέση ποικίλλουν από 5.160 δολάρια έως 7.260 δολάρια.

Ο Βραζιλιάνος έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά τόσο αυτός όσο και η ομάδα δεν θέλουν να συνεχίσουν. Ενδιαφέρον για την αποκτησή του υπάρχει από την Μάντσεστερ Σίτι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης