ΚΟΣΜΟΣ

Αγοράκι γίνεται viral όταν μαθαίνει πως θα αποκτήσει αδελφάκι (vid)

Ένα αγοράκι από τη Γλασκώβη έγινε viral μετά την αξιολάτρευτη αντίδραση του στην είδηση της εγκυμοσύνης της μητέρας του. Ο μικρός Σον πάντα ήθελε ένα αδελφάκι. Κάθε Χριστούγεννα το ζητούσε σαν δώρο από τους γονείς του και φέτος το όνειρο του έγινε πραγματικότητα.

Ανήμερα Χριστούγεννα η οικογένεια του παιδιού συγκεντρώθηκε για να ανοίξει τα δώρα του. Ο μικρός πήρε ένα γράμμα από τους γονείς του και ξεκίνησε να το διαβάζει δυνατά σε όλους.

«Χρόνια πολλά γιέ μου. Εγώ και ο μπαμπάς σκεφτήκαμε να σου δώσουμε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων. Μάντεψε τι είναι;», έγραφαν οι γονείς του.

Ο Σον σταμάτησε για λίγο την ανάγνωση έχοντας έκδηλη την αγωνία για το τι τον περιμένει. «Θα γίνεις μεγάλος αδελφός», διάβασε και αμέσως αντέδρασε, «θα γίνω;».

Όταν οι γονείς του τον διαβεβαίωσαν ότι είναι αλήθεια ο μικρός ξεκίνησε να χοροπηδά πάντα κάτω και πολύ γρήγορα τον έπιασαν τα κλάματα.

Η μαμά του τον παρηγόρησε αλλά ο μικρός ήταν πολύ χαρούμενος για να σταματήσει να κλαίει.

Το ίντερεντ γνώρισε και λάτρεψε τον Σον χάρις στο βίντεο του γεγονότος που πόσταρε ο παππούς του, Τζορτζ Μπράουν από την Γλασκώβη, στο Facebook.

«Ο Σον, ο μικρός μου εγγονός παίδευε την μαμά και τον μπαμπά του για ένα μικρό αδελφό ή αδελφή για χρόνια. Έτσι το έμαθε το πρωί των Χριστουγέννων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης