ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το πανεπιστήμιο που παρέχει ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία και ξεχωρίζει

Γιατί το City Unity College αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για σπουδές, προσφέροντας ένα ιδανικό περιβάλλον και ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το ξεκίνημα της καριέρας κάθε σπουδαστή

Εδώ και πάνω από μία δεκαετία, το City Unity College κατέχει περίοπτη θέση στον ακαδημαϊκό χώρο, φέροντας τη σφραγίδα και έχοντας την από το Υπουργείο Παιδείας αναγνώριση ως Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης.

Με δεκάδες προγράμματα για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές, αλλά και με τη δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων, το Πανεπιστήμιο πρωτοπορεί προσφέροντας μία ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία, πλαισιωμένη από παροχές που αναβαθμίζουν τη φοίτηση του σπουδαστή αλλά και διαμορφωμένη ώστε να υπερβαίνει την εκπαιδευτική συνδρομή εστιάζοντας, τόσο στις ανάγκες των φοιτητών όσο και σε αυτές των εργαζομένων.

Το ευρύ φάσμα καινοτόμων ακαδημαϊκών προγραμμάτων έχει δομηθεί με βασικό κριτήριο την εξειδίκευση, ενώ έχειπροσαρμοστεί στις ανάγκες της εποχής με γνώμονα τη δημιουργία οριζόντων που θα συναντήσει ο σπουδαστής αμέσως μετά την αποφοίτησή του, στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Το City Unity College προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτιση υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιεί ευέλικτες μεθόδους μάθησης με προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί έχοντας επίκεντρο την έρευνα και την ανάπτυξη, ενώ παράλληλα στεγάζει ένα ιδανικό περιβάλλον με παροχές που μετατρέπουν την εκπαίδευση σε μία ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία.

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που αναβαθμίζουν την εκπαιδευτική εμπειρία

Το City Unity College διαθέτει τρεις υπερσύγχρονους χώρους που συνάδουν με το υψηλό εκπαιδευτικό του επίπεδο και δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των φοιτητών. Αποτελεί το το πιο κεντρικό κολέγιο της Αθήνας, αφού βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης και σε απόσταση αναπνοής από κέντρα γνώσης και πολιτισμού, βιβλιοθήκες και μουσεία, ενώ η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη με όλα τα μέσα μεταφοράς.

Διαθέτει ευρύχωρες κλιματιζόμενες αίθουσες διδασκαλίας που εξασφαλίζουν ένα άνετο και δημιουργικό περιβάλλον μάθησης, καθώς και υπερσύγχρονα εργαστήρια.

Στον καλαίσθητο ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο cafe στο ισόγειο του τετραώροφου κτιρίου της οδού Θησέως ,οι φοιτητές μπορούν να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους και να ανταλλάσσουν απόψεις με τους καθηγητές και τους συμφοιτητές τους.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από το κτήριο της οδού Θησέως, βρίσκεται το κτήριο της οδού Καρύτση, όπου πραγματοποιούνται μαθήματα του κολεγίου, του Κέντρου ξένων γλωσσών (Lingua), του ΙΕΚ και του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, που διατηρεί ο όμιλος City Unity.

Παράλληλα, σε όλους τους χώρους υπάρχει δωρεάν Wi-Fi, ενώ εντός του Πανεπιστημίου, οι φοιτητές θα βρουν επίσης δανειστική βιβλιοθήκη, δύο ειδικές και υπερσύγχρονες αίθουσες διαλέξεων και συνεδρίων, καθώς και αίθουσα εξέτασης ECDL. Επίσης, μερικές ακόμη από τις αμέτρητες παροχές του είναι η αμφίδρομη πλατφόρμα εκπαίδευσης για εξ αποστάσεως μάθηση, καθώς και εστίες διαμονής φοιτητών.

Ολοκληρωμένη εμπειρία

Η ειδοποιός διαφορά του City Unity College και αυτό που το διαχωρίζει είναι το πλαίσιο των εκπαιδευτικών του παροχών που δημιουργεί ένα διαδραστικό περιβάλλον μεταξύ του προσωπικού και των σπουδαστών, μετατρέποντας την εκπαίδευση σε εμπειρία, που ακολουθεί τον φοιτητή σε όλη του την ακαδημαϊκή πορεία. Πέρα από τις παροχές των εγκαταστάσεων, οι φοιτητές που θα εμπιστευτούν το City Unity College, θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, θα ακολουθήσουν ευέλικτα προγράμματα και θα παρακολουθήσουν μαθήματα προσαρμοσμένα στον στόχο για συνεχή ανάπτυξη στην εργασία και την επικοινωνία μεταξύ των πολιτισμών.

Στην αρχή κάθε ακαδημαϊκού τριμήνου θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν το πρόγραμμα Γνωριμίας, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ξενάγηση, γνωριμία με το προσωπικό, συνάντηση με τους υπεύθυνους Σπουδών και χρήση της Βιβλιοθήκης, έχοντας στόχο να τους απαλλάξει από τον άγχος και να τους εξοικειώσει με τις διαδικασίες φοίτησης.

Παράλληλα, με το Κέντρο Συμβουλευτικής, οι φοιτητές θα έχουν τη διαρκή στήριξη του Πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Κι επειδή οι σπουδές δεν αφορούν μόνο τη μελέτη, την έρευνα και την εξέταση, κάθε χρόνο, οι φοιτητές θα μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που διοργανώνει η σχολή, καθώς επίσης εκδρομές, εκδηλώσεις, αθλητικές δραστηριότητες και εθελοντικές δράσεις. Τέλος, To City Unity College, παρέχει χωρίς οικονομική επιβάρυνση στους φοιτητές και αποφοίτους του υπηρεσίες για εύρεση εργασίας, μέσω σχετικών συνεδριών, είτε ομαδικών, είτε ατομικών.

Πλήρως καταρτισμένο προσωπικό

Το City Unity College προσφέρει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πακέτο, μία σπουδαία ακαδημαϊκή εμπειρία και μία πιστοποίηση με κάθε του πτυχίο να αποτελεί εγγύηση γνώσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε διεθνές επίπεδο.

Όλα τα προγράμματα, ωστόσο, όπως και όλα τα μαθήματα που αυτά περιλαμβάνουν φέρουν την πιστοποίηση και την εγγύηση του πλήρως καταρτισμένου προσωπικού του Πανεπιστημίου.

Το Ακαδημαϊκό προσωπικό του City Unity College αποτελείται από διακεκριμένους καθηγητές και εξέχοντες επαγγελματίες με άριστη γνώση του τομέα που διδάσκουν.

Η επιλογή του ακαδημαϊκού προσωπικού υπόκειται σε ιδιαίτερα αυστηρές διαδικασίες και οι αξιολογήσεις γίνονται βάσει προτύπων που ισχύουν για την εκπαίδευση υψηλής ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης