ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανακάλυψε τα καλύτερα 5G smartphones!

Το τελευταίο που θες αγοράζοντας το νέο σου smartphone, είναι να επενδύσεις σε ένα μοντέλο που σε λίγο καιρό θα θεωρείται παρωχημένο. Το μέλλον στις mobile συσκευές «φωνάζει» 5G και αν θες τη συμβουλή μας, αυτό θα πρέπει να είναι και το χαρακτηριστικό που θα πρέπει να διαθέτει ασυζητητί το καινούριο σου τηλέφωνο. Τα 5G smartphones θα σε εξασφαλίσουν σε βάθος χρόνου, επιτρέποντάς σου να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα του internet τελευταίας γενιάς για να streamάρεις, να παίζεις και να εργάζεσαι άνετα, αποτελεσματικά και σε κορυφαία ποιότητα! Έλα να δούμε τα καλύτερα εξ αυτών.

Samsung Galaxy S21 Ultra (6,8”/12GB/256GB)

Με το Galaxy S21 Ultra η Samsung ξεπέρασε τον εαυτό της. Μία συσκευή premium σε όλα της, είναι μία απόλυτα ασφαλής επιλογή για το μέλλον, όχι μόνο χάρη στη 5G συνδεσιμότητα αλλά και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Η Dynamic AMOLED 2Χ οθόνη με ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz χαρίζει μοναδικές εικόνες, με την κάμερα των 108 MP με OIS και 100x Space Zoom να σου επιτρέπει να εστιάσεις στο θέμα σου, όσο μακριά κι αν βρίσκεται. Το άνετο κράτημα συμπληρώνει ιδανικά η συμβατότητα με S Pen που έρχεται να «απογειώσει» την όλη εμπειρία χρήσης.

Xiaomi Mi 10T (6,7”/8GB/128GB)

Το 5G Xiaomi Mi 10T δε θα σου επιτρέψει απλά να πλοηγηθείς στα μονοπάτια του internet με τις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες αλλά θα σου χαρίσει παράλληλα και μία άνευ προηγουμένου εμπειρία θέασης. Η Full HD+ οθόνη του των 6,67 ιντσών, βλέπεις, υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως και 144 Hz, αλλάζοντας άρδην την εμπειρία που προσφέρει η συσκευή, είτε βρίσκεσαι στα μενού, είτε παίζεις κάποιο video game. Την ίδια στιγμή, η τριπλή του κάμερα ενσωματώνει λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, ενώ ο οκταπύρηνος Snapdragon 865 θα σου προσφέρει την ισχύ που χρειάζεσαι για να κάνεις ό,τι βάλεις κατά νου.

Apple iPhone 12 Pro Max (6,7”/6GB/128GB)

Η «ναυαρχίδα» της Apple δεν θα μπορούσε να μην προσέφερε 5G συνδεσιμότητα. Το iPhone 12 Pro Max είναι ό,τι καλύτερο θα βρεις σε iOS συσκευή. Διαθέτει τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Α14 Bionic που προσφέρει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ, καλύτερα γραφικά και βελτιωμένους αλγορίθμους τεχνητής νοημοσύνης. Η οθόνη Super Retina XDR με τεχνολογία True Tone θα σου προσφέρει ασύλληπτες εμπειρίες θέασης καθώς θα streamάρεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση (το Smart Data Mode θα σου εξασφαλίσει σταθερά κορυφαίες ταχύτητες σύνδεσης) ενώ η τριπλή κάμερα με τεχνολογία LiDAR θα σου προσφέρει εκπληκτικής ποιότητας λήψεις, μέρα και νύχτα.

Samsung Galaxy A42 (6,6”/4GB/128GB)

Ποιος είπε ότι μία mid-range συσκευή δεν μπορεί να είναι και 5G ταυτόχρονα; Το Samsung Galaxy A42 αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για εκείνους που αναζητούν μία συσκευή ικανή να τους προσφέρει κορυφαίες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, πλην όμως έχουν περιορισμένο budget. Κι όμως, με μια ματιά θα δεις ότι το Galaxy A42 δεν υστερεί πουθενά. Έρχεται με Super AMOLED οθόνη, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 750G, 4GB RAM για άνετο multitasking, μπαταρία 5000 mAh και τετραπλό σύστημα κάμερας με λειτουργίες AI για φοβερής ποιότητας λήψεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Όχι κι άσχημα, έτσι;

OnePlus Nord N10 (6,5”/6GB/128GB)

Με μίνιμαλ αισθητική που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το προσεγμένο του design, το OnePlus Nord N10 είναι μία από τις πιο κομψές 5G συσκευές που θα βρεις στην αγορά. Το πρακτικά ανύπαρκτο πλαίσιο της οθόνης των 6,49 ιντσών (με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz) συμβάλλει τα μέγιστα στον συμπαγή του σχεδιασμό ενώ παράλληλα σου επιτρέπει να εστιάσεις εκεί που πρέπει. Το βασισμένο στο Android 10, Oxygen OS προσφέρει μία φρέσκια και ταχύτατη εμπειρία χρήσης ενώ τα στερεοφωνικά ηχεία θα περάσουν gaming και streaming σε άλλο επίπεδο. Συνυπολογισε και το σύστημα με τους τέσσερις φακούς καμερών και έχεις μία άριστη all-around πρόταση.

Apple iPhone 12 mini (5,4”/4GB/64GB)

Αν οι μεγάλου μεγέθους συσκευές δεν είναι το “thing” σου, τότε θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά την περίπτωση του iPhone 12 mini. Με οθόνη 5,4 ιντσών (Super Retina XDR ανάλυσης 2340x1080) και βάρος που δεν ξεπερνά τα 135 γραμμάρια, χωράει άνετα στο χέρι σου, προσφέροντας άνετο κράτημα και μία εύχρηστη εμπειρία χρήσης. Την ίδια στιγμή ενσωματώνει τελευταίας γενιάς χαρακτηριστικά όπως τσιπ A14 Bionic (το ίδιο με τα άλλα μοντέλα της σειράς iPhone 12), κάμερα TrueDepth, έξυπνο HDR 3, προστασία από νερό και σκόνη βάσει προτύπου IP68 και πολλά άλλα. Πρόσθεσε και τον μοναδικής αισθητικής σχεδιασμό και δεν θες τίποτε άλλο.

Samsung Galaxy A32 (6,5”/4GB/128GB)

Ακόμα μία εξαιρετική πρόταση στη mid-range κατηγορία από τη Samsung, το Galaxy A32 έρχεται με μεγάλο του όπλο τη σχέση τιμής/απόδοσης. Η οθόνη των 6,5 ιντσών θα σου χαρίσει υπέροχες εμπειρίες θέασης, είτε παίζεις τα πιο πρόσφατα παιχνίδια, είτε streamάρεις περιεχόμενο, είτε απλά χαζεύεις στα αγαπημένα σου social media. Ό,τι κι αν κάνεις, θα το κάνεις με τη βέλτιστη ποιότητα αφού η 5G συνδεσιμότητα εγγυάται κορυφαίες ταχύτητες -και τίποτε λιγότερο. Οι τέσσερις κάμερες της συσκευής καλύπτουν κάθε σενάριο χρήσης ενώ η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις ακόμα περισσότερα χωρίς το άγχος της φόρτισης.

Xiaomi Redmi Note 9T (6,5”/4GB/128GB)

Οικονομικά προσιτό, με άκρως όμως εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και 5G συνδεσιμότητα, το Redmi Note 9T δικαίως τραβά τα βλέμματα επάνω του. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή τον οποίο πλαισιώνουν 4 GB RAM και 128 GB εσωτερικού χώρου όντας έτσι σε θέση να ανταποκριθεί με επιτυχία σε καταστάσεις καθημερινού multitasking. Διαθέτει τριπλό σύστημα καμερών (με την κύρια να είναι ανάλυσης 48 MP), κάμερα πρόσοψης 13 MP και προηγμένο λογισμικό με εξελιγμένους αλγορίθμους που χαρίζουν σπουδαίες λήψεις και ολοζώντανες selfies. Όσο για τη μπαταρία του; Τα 5000 mAh της θα σου επιτρέψουν να παραμείνεις μέσα στα πράγματα μέχρι και για δύο ημέρες χωρίς φόρτιση!

Samsung Galaxy S20 FE (6,5”/6GB/128GB)

Το απόλυτο value for money high-end 5G smartphone, το Galaxy S20 FE έρχεται με ένα άκρως ενδιαφέρον σύνολο χαρακτηριστικών που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Η οθόνη των 120 Hz θα κάνει τα πάντα να φαίνονται αλλιώς ό,τι κι αν κάνεις, ενώ ο οκταπύρηνος Snapdragon 865 θα τρέξει άνετα και τα πλέον απαιτητικά παιχνίδια χωρίς προβλήματα. Τα 6 GB RAM είναι ό,τι πρέπει για ‘σένα που εναλλάσσεσαι διαρκώς μεταξύ των αγαπημένων σου εφαρμογών, η κάμερα πρόσοψης των 32 MP θα σου χαρίσει ολοζώντανες selfies ενώ, τέλος, το τριπλό σύστημα φακών θα αποτυπώσει με πάσα λεπτομέρεια την καθημερινότητά σου.

Xiaomi Mi 11 (6,8”/8GB/256GB)

To Mi 11 είναι ένα smartphone που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Απ’ όπου κι αν τη δεις, η συσκευή της Xiaomi είναι σε θέση να καλύψει και τους πλέον απαιτητικούς, όπως κι αν σκοπεύουν να τη χρησιμοποιήσουν αυτοί. Έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 888 στα 5 nm, 8 GB μνήμης RAM που της επιτρέπουν να «πετάει» ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις multitasking και σπουδαία οθόνη AMOLED 6,81 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης έως 120 Hz και τεχνολογία AdaptiveSync για ακόμα καλύτερες εμπειρίες θέασης. Η δε συνδεσιμότητα Wi-Fi 6/5G θα σε καλύψει όπως κι αν είσαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης