ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα Σκουρλέτη -Παφίλη για το «ντου» του ΚΚΕ στην Ελευσίνα

EUROKINISSI

Η «έφοδος» συνδικαλιστικών του ΠΑΜΕ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Δυτική Αττική για την παραγωγική ανασυγκρότηση προκάλεσε σφοδρή αντιπαράθεση του Πάνου Σκουρλέτη με τον Θανάση Παφίλη στη Βουλή. 

«Στον Σαμαρά τα κάνατε πότε;», ήταν το ερώτημα που έθεσε προς το ΚΚΕ ο υπουργός Εσωτερικών με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος να απαντά σε υψηλούς τόνους πως αντιδράσεις υπήρξαν και επί ημερών προηγούμενης κυβέρνησης. «Εμείς δεν μασάμε από τέτοιες επιθέσεις, χρειάζεται διαστημικό θράσος από εσάς που πήγατε να φέρετε σαν το κλέφτη το νόμο για το 50+1 στην κήρυξη απεργίας τώρα να μας κάνετε μάθημα», είπε ο Θανάσης Παφίλης.

Η κόντρα συνεχίστηκε με τους δυο τους να ανταλλάσσουν φραστικά πυρά. «Θυμάμαι στις πορείες, όταν ο κόσμος πήγαινε από την Σταδίου εσείς πηγαίνατε από την Πειραιώς», ανταπάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης, καλώντας το ΚΚΕ να πάρει θέση στο θέμα της απλής αναλογικής στις εκλογές για Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Απαντώντας ο Θανάσης Παφίλης σημείωσε πως το ΚΚΕ ψηφίζει ο,τιδήποτε υπέρ των εργαζομένων φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση. «Εμείς ότι καλό φέρνει όποια κυβέρνηση, θα το ψηφίσουμε, ας είναι και ψίχουλο. Εμείς στηρίξαμε τη νόθα απλή αναλογική που φέρατε. Με αυτά πάτε να ξεπλυθείτε; Το τι έβγαλαν οι πλατείες είναι γνωστά; Τα παιγνίδια και τις προβοκάτσιες τα ξέρουμε πολύ καλά», ανέφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης