ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kυρ. Μητσοτάκης: O ΣΥΡΙΖΑ διορίζει κολλητούς και φίλους

ΑΠΕ - ΜΠΕ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το ζήτημα του διορισμού του συζύγου της βουλευτίνας του Συρίζα Χαράς Καφαντάρη στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha σχολίασε πως «δορίστηκε πάλι σύζυγος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ... Αυτό γίνεται συνέχεια, πρόκειται για προσπάθεια άλωσης του κράτους από κολλητούς και φίλους εγώ δεν πρόκειται να συναινέσω σε αυτά.

Έχουμε και εμείς τις αμαρτίες μας, αλλά τις αναγνωρίζουμε, και θα κάνουμε νέα αυτοκριτική, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ επαγγέλλεται δήθεν το νέο, και αναπαράγει όλες τις παθογένειες μεταπολίτευσης, κρατάει μόνο τα κακά». Η συγκεκριμένη εταιρία καταγγέλεται συνολικά από την αντιπολίτευση ως εταιρία φάντασμα.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις επόμενες κινήσεις του εφόσον καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής «Εάν κερδίσω ο κόσμος θα δει πολύ σύντομα αλλαγές στην ηγετική ομάδα και στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση δίνοντας ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Θα δει οργανωτικές αλλαγές, θα κινήσω διαδικασίες για Συνέδριο, και θα βάλω τάξη στα οικονομικά του κόμματος».

Διαβάστε ακόμα:

Εκλογές ΝΔ: Πού ψηφίζεται, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Κυριακή

Διορίζουν σύζυγο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε εταιρία φάντασμα, καταγγέλλει η αντιπολίτευση στη Βουλή

Εκλογές ΝΔ: Στην τελική ευθεία Μεϊμαράκης-Μητσοτάκης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης