ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε διαγραφές για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ προχωρά ο Κ. Μητσοτάκης

EUROKINISSI

 Στη διαγραφή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Βασίλη Γεωργιάδη και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου, θα προχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ακόμη και εντός της ημέρας, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece.

Το «φιάσκο» των εκλογών της ΟΝΝΕΔ δρομολογεί εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με φόντο το 10ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 22-24 Απριλίου. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, τη διοργάνωση του Συνεδρίου θα αναλάβει ο αναπληρωτής του του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης.

Πληροφορίες θέλουν τον κ. Μητσοτάκη να σκέφτεται πολύ σοβαρά να μην αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών που ανακοινώθηκε, καθώς στη Συγγρού κάνουν λόγο για φιάσκο, ενώ συνεργάτες του Προέδρου του κόμματος αφήνουν σαφή υπονοούμενα για μία απόλυτα διαβλητή διαδικασία. Μάλιστα υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν πως ουσιαστικά δεν έγιναν ποτέ εκλογές και πως κάποιοι θέλησαν να χειραγωγήσουν το αποτέλεσμα και να ελέγξουν καταστάσεις.

Ειναι χαρακτηριστικό πως μέλη της ΟΝΝΕΔ επεσήμαναν πως «η νέα γενιά πρέπει να έχει τη δική της φωνή, όχι να εκπροσωπείται από 40χρονους κομματικούς παράγοντες» και μάλιστα έχουν σπεύσει να ζητήσουν από την ηγεσία του κόμματος να ξεκαθαρίσει άμεσα την κατάσταση.

Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη μάλιστα, μιλώντας στο CNN, άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΟΝΝΕΔ να μην εκπροσωπηθεί με συνέδρους στο 10ο τακτικό συνέδριο του κόμματος που ξεκινά την Παρασκευή στην Αθήνα επισημαίνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και πως δεν θα ανεχθεί παρόμοια φαινόμενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης