ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Όρθιοι και με θερμό χειροκρότημα αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Κεγκέρογλου

Μετά από 19 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Βουλή εγκαταλείπει τα κοινοβουλευτικά έδρανα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Με ένα παρατεταμένο και θερμό χειροκρότημα «αποχαιρέτησαν» τον Βασίλη Κεγκέρογλου οι συνάδελφοι του από το ΠΑΣΟΚ.

Ο Κρητικός βουλευτής μετά από 19 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Βουλή εγκαταλείπει τα κοινοβουλευτικά έδρανα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως υποψήφιος δήμαρχος Μινώας Πεδιάδας, στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Στη σημερινή τελευταία του ομιλία στη Βουλή αφού σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα ανακοινώνεται η ημερομηνία των εκλογών και φυσικά διάλυσης της Βουλής, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Όρθιοι μετά το τέλος της ομιλίας του Γιώργος Παπανδρέου, Ευαγγελία Λιακούλη, Νάντια Γιαννακοπούλου και Χαρά Κεφαλίδου του είπαν «αντίο» με ένα θερμό χειροκρότημα.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ, το 2004. Κατά τη διάρκεια της μακράς κοινοβουλευτικής του θητείας, διετέλεσε δύο φορές υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

«Θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην νέα φάση της πολιτικής του ζωής, είμαι σίγουρος θα συμβάλει αποφασιστικά στη λειτουργία Τοπικής Αυτοδιοίκησης», είπε από βήματος ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ κι η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου του ευχήθηκε καλή επιτυχία: «Είμαστε βαθιά συγκινημένοι στην κοινοβουλευτική ομάδα καθώς είναι η τελευταία ομιλία του, καθώς ανοίγει μια νέα ρώτα στη πολιτική του ζωή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να συνεχίσει να δίνει δυναμικές μάχες στη νέα αυτή πορεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης