ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μύδροι Καμμένου κατά ΝΔ

(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει ο υπουργός εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, βάζοντας στο στόχαστρό του τον Αντώνη σαμαρά, τη Ντόρα Μπακογιάννη και άλλα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

«Οι ίδιοι άνθρωποι που πολέμησαν λυσσαλέα τον Κώστα Καραμανλή βρίσκονται σήμερα σε ηγετικές καρέκλες της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος, σε άρθρο του με τίτλο «Η παράταξη που υπηρέτησα έχει άλλες αξίες», που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Δημοκρατία».

«Η συνολική περίοδος της παράταξης υπό την ηγεσία του Κώστα Καραμανλή σήμερα γνωρίζει πολυεπίπεδη δικαίωση. Δικαίωση που φυσικά τρομάζει όλους αυτούς που σήμερα συνεργάζονται με όσους πλήγωσαν την πατρίδα και την παράταξη και, αντί να απολογούνται για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η παράταξη ακριβώς επειδή οι ίδιοι πρόδωσαν αυτόν τον κώδικα αξιών, εξαπολύουν επιθέσεις πολιτικού φαρισαϊσμού», σημειώνει στο άρθρο του ο Πάνος Καμμένος, κάνοντας αναφορά σε παραδείγματα, όπως η υπόθεση των υποβρυχίων.

Ακόμη ο υπουργός Άμυνας σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Τέτοιους σκελετούς εγώ δεν έχω, δεν εκβιάζομαι, γι’ αυτό και πορεύομαι πολιτικά βάσει αυτής της πολιτικής ηθικής εδώ και δεκαετίες».

Κλείνοντας το άρθρο του τονίζει:

«Τη Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, την αποτελείωσαν αυτοί που άνοιξαν την "κερκόπορτα" στους βουλευτές του ΛΑΟΣ, αυτοί που ο Καραμανλής αποκαλούσε "άκρα" και δεν δεχόταν να συζητήσει μαζί τους. Την αποτελείωσαν αυτοί που επανέφεραν τους ακραίους νεοφιλελεύθερους, τους οποίους ο Καραμανλής είχε διαγράψει».

Τέλος, αναφέρεται στο πώς "γεννήθηκαν" οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σημειώνοντας πως αυτό έγινε "από 10 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας" και από ιστορικά στελέχη του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ «τα οποία δεν δέχτηκαν ότι "τις σημαίες τις παίρνει ο αέρας" και πίστεψαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, που στις μεγάλες κρίσεις άσκησε υπερήφανη εθνική πολιτική και ξεκαθάρισε ότι "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες"».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης