ΣΠΟΡ

Προ των πυλών ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

Κοντά στο να αναλάβει τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης. Eurokinissi Sports

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Γιώργος Δώνης έτσι ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της νέας περιόδου για τον Παναθηναϊκό, άσχετα αν είναι σε εκκρεμότητα η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή κι ήδη προχωρά το πλάνο των περικοπών της διοίκησης Αλαφούζου, άσχετα με το αν τελικά θα γίνει αλλαγή στην ιδιοκτησία ή όχι. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε γνωστή την Τρίτη (29/05) η λύση της συνεργασίας με τον Λουτσιάνο Νέβες. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση από τη Σπάρτα Πράγας για την πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν μάλιστα πως ο διεθνής Έλληνας μέσος δεν πωλείται αφού «είναι η κολώνα της ομάδας και γύρω από αυτόν θα χτιστεί ο Παναθηναϊκός», όπως αναφέρεται σε θέση της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, ιδιαίτερα σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι το θέμα του προπονητή. Το μεγάλο φαβορί για τον «πράσινο» πάγκο, μετά την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνα τεχνικός είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να υπογράψει με τους «πράσινους», αν και ακόμα από την πλευρά του έχει κάποιους ενδοιασμούς. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού γίνεται λόγος για προχωρημένες συζητήσεις και για επαφές που θα έχουν αίσιο τέλος τις επόμενες ημέρες. Οι δυο πλευρές τα είπαν και την Τρίτη (29/05), με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει επαφές με τον ξένο μάνατζερ του Δώνη και παρότι υπάρχει μια απόσταση στο οικονομικό αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου, θεωρείται βέβαιο πως ο Έλληνας τεχνικός θα είναι αυτός που θα αναλάβει τις επόμενες ημέρες την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης