ΣΠΟΡ

Απίστευτο «αντίο» των οπαδών της Φέγενορντ στην μητέρα του Βιλένα

Twitter / Feyenoord Rotterdam / @Feyenoord

Οι οπαδοί της Φέγενορντ επεφύλαξαν ένα συγκλονιστικό και συγκινητικό αντίο στην μητέρα του ποδοσφαιριστή τους Τόνι Βιλένα, που πριν από λίγες ημέρες απεβίωσε και ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής ήταν στενά συνδεδεμένος μαζί της.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που το καλοκαίρι ο Βιλένα δεν συμφώνησε τελικά την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και το Ελληνικό πρωτάθλημα ή να παραμείνει στην Ίντερ (έπαιζε δανεικός). Επέλεξε να μείνει στην Ολλανδία και την Eredivisie, αφού δεν ήθελε να λείψει ούτε λεπτό από το πλευρό της άρρωστης μητέρας του.

Τελικά η Ζανέτ Βιλένα έχασε την μάχη με την ασθένειά της στις 31 Οκτωβρίου και οι οπαδοί της Φέγενορντ επεφύλαξαν σήμερα ένα συγκλονιστικό αντίο πριν την σέντρα της αναμέτρησης με την Τβέντε στο Ντε Κάιπ του Ρότερνταμ.

Προμηθεύτηκαν "κεράκια" τα οποία άναψαν στην εξέδρα με την είσοδο των δύο ομάδων και τραγούδησαν το "You ll never walk alone" προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους παρακολουθούσαν ακόμη και από την τηλεόραση το ματς και βέβαια στον ίδιο τον παίκτη, που βούρκωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης