ΣΠΟΡ

Κυπελλούχος Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών ο Ολυμπιακός

7ο Κύπελλο Ελλάδας για τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο Βόλεϊ EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Πανναξιακού και κατέκτησε το 7ο Κύπελλο γυναικών στο βόλεϊ στην ιστορία του, που είναι ταυτόχρονα και το έβδομο συνεχόμενο μετά το 2011, όταν ξεκίνησε να πρωταγωνιστεί.

Οι ερυθρόλευκες έχοντας κερδίσει στον ημιτελικό του Σαββάτου τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπυ του Final 4 ήταν το φαβορί για τη νίκη στον μεγάλο τελικό.


(Επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά οι ερυθρόλευκες - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Όμως ο Πανναξιακός, που απέκλεισε το Μαρκόπουλο με 3-2, έδειξε αποφασισμένος να παλέψει και πήρε το πρώτο σετ με 25-19 με όπλο του το σερβίς, αλλά και το μπλοκ στην άμυνα.


(Σπουδαίο παιχνίδι από τις δύο φιναλίστ του τελικού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Ο Ολυμπιακός όμως στη συνέχεια έβγαλε στο παρκέ την δεδομένη ποιοτική του ανωτερότητα και πήρε τα τρία επόμενα σετ με 25-18, 25-21 και 25-15 και το τρόπαιο με σκορ 3-1 και είναι πλέον το φαβορί για να πανηγυρίσει στο τέλος της χρονιάς και το νταμπλ (το 5ο) αφού θα έχει και το πλεονέκτημα έδρας.


(Η Λαζάρεβιτς καρφώνει για τον Ολυμπιακό - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Η Σέρβα Άννα Λαζάρεβιτς αναδείχθηκε MVP του τελικού.


(Φορώντας το 7 στην φανέλλα τους πανηγυρίζουν το Κύπελλο οι παίκτριες του Ολυμπιακού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


(Τα κορίτσια του Πανναξιακού πήραν το ζεστό χειροκρότημα για την παρουσία τους - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης