ΣΠΟΡ

Euroleague F4: Η βράβευση του Πρίντεζη και ο MVP Σέρχιο Γιουλ (vid)

Σέρχιο Γιουλ (αρ.) και Γιώργος Πρίντεζης (δ.) στο Gala της Euroleague EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN

Ο Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης ανακυρήχθηκε MVP της κανονικής περιόδου στην εφετινή Euroleague. Στο Gala της διοργάνωσης που έγινε το βράδυ της παραμονής του μεγάλου τελικού του Final 4 βραβεύτηκε και ο Γιώργος Πρίντεζης ως μέλος της καλύτερης 5άδας.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέβηκε στην σκηνή και παρέλαβε το βραβείο του καθώς ήταν το κορυφαίο "4αρι" της καλύτερης ομάδας της κανονικής περιόδου και των play offs της Ευρλίγκας. Ο Πρίντεζης ήταν μέλος της ομάδας που αποτελούσαν οι Γιουλ, Ντε Κολό, Μπογκντάνοβιτς και Ούντο. Ο "συναρχηγός" του Σπανούλη στον Ολυμπιακό παρέλαβε το βραβείο από τον πρώην σέντερ της Μακάμπι αλλά και των ερυθρόλευκων Νίκολα Βούισιτς.


(Ντε Κολό, Ούντο, Μπογκντάνοβιτς, Γιουλ, Πρίντεζης και Ντόντσιτς επί σκηνής - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Στην 2η πεντάδα ήταν οι Τεόντοσιτς, Γουαναμέικερ, Μέλι, Ντάνστον και Αγιόν. Ακολούθησαν και οι υπόλοιπες ατομικές βραβεύσεις της βραδιάς με τον Χάνγκα να αναδεικνύεται καλύτερος αμυντικός, ο Ντόντσιτς "μελλοντικό αστέρι" και ο Κιθ Λάνγκφορντ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ της Euroleague.


(Ο Γιώργος Πρίντεζης (αρ.) και ο Μιχάλης Κακιούζης (δ.) στο Gala της Euroleague - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

MVP ο Σέρχιο Γιουλ

Όλοι βέβαια περίμεναν το μεγάλο βραβείο της βραδιάς, που ήταν για τον πολυτιμότερο παίκτη (MVP) της χρονιάς και κατέληξε στον Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναμενόταν.


(Ο MVP της σεζόν 2016-17 στη Euroleague Σέρχιο Γιουλ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)

Στη regular season, ο 30χρονος γκαρντ είχε 16.1 πόντους (με 50.9% στα δίποντα, 32.6% στα τρίποντα, 84.8% στις βολές), 2 ριμπάουντ, 5.9 ασίστ, 0.9 κλεψίματα και 2.4 λάθη κατά μέσο όρο.

Η βράβευση στον Ισπανό άσσο ήταν μάλλον μια μικρή παρηγοριά για τον αποκλεισμό της Ρεάλ από τον τελικό, παρότι εκείνος κόντρα στη Φενέρ έκανε ό,τι μπορούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης