ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυτοκίνητο: Η Lamborghini Huracan Εvo είναι εντυπωσιακή και ως Spyder

Στο περίπτερο της Lamborghini στην έκθεση της Γενεύης δίπλα από την ανανεωμένη κουπέ έκδοση της Huracan, που λέγεται Evo, θα υπάρχει και η αντίστοιχη ανοιχτή Spyder. Που παρουσιάζεται για πρώτη φορά και στην οποία η μεταλλική οροφή της κλειστής έχει αντικατασταθεί από μια μαλακή.

Η τελευταία ανοιγοκλείνει μέσα σε 17,0 δεύτερα με τη βοήθεια ενός ηλεκτρο- υδραυλικού μηχανισμού. Κάτι που μπορεί να γίνει και εν κινήσει, αρκεί η ταχύτητα της Lamborghini Huracan Evo Spyder, όπως είναι η πλήρης ονομασία της, να μην ξεπερνά τα 50 χλμ./ ώρα. Ενδιαφέρον είναι πως ανεξάρτητα από το αν η οροφή είναι ανοιχτή ή κλειστή το πίσω παράθυρο μπορεί να κατέβει. Αν γίνει αυτό οι δυο επιβάτες θα ακούν σαφώς πιο έντονο το χαρακτηριστικό ήχο του V10 των 5.200 κυβικών που λειτουργεί ακριβώς πίσω από τις πλάτες τους.

Η απόδοσή του φτάνει τους 640 ίππους και τα 600 Nm και φυσικά οι επιδόσεις που εξασφαλίζει είναι εξαιρετικές (0-100 χλμ./ ώρα σε 3,1 δεύτερα και τελική 325 χλμ./ ώρα), αν και υπολείπονται ελαφρώς σε σχέση με αυτές της κουπέ, οι αντίστοιχες τιμές της οποίας είναι 2,9 δεύτερα και τελική που ξεπερνά τα 325 χλμ./ ώρα. Ο λόγος για αυτό θα πρέπει να αναζητηθεί στο συνολικό βάρος των 1.542 κιλών, που εξαιτίας των ενισχύσεων στο πλαίσιο, προκειμένου να διατηρηθεί η ακαμψία του στα ίδια υψηλά επίπεδα, είναι ελαφρώς αυξημένο.

Σε ότι αφορά τα δυναμικά χαρακτηριστικά της Lamborghini Huracan Evo Spyder υπάρχει και εδώ το LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata), που ελέγχει όλες τις παραμέτρους που μπορούν να τα επηρεάσουν. Στο εσωτερικό η πιο σημαντική αλλαγή σε σχέση με το μοντέλο της πρώτης περιόδου της Huracan είναι η κάθετη οθόνη στην κεντρική κονσόλα με τη μεγάλη διαγώνιο των 8,4 ιντσών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης