ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Royal Ascot: έρωτας με την πρώτη ματιά για τους Mαρκλ & Χάρι

"Είναι σαν ο αγαπημένος κύριος Monopoly των ονείρων μας" έγραψε η συντάκτρια της γυναικείας ιστοσελίδας Refinery29 για τoν πρίγκιπα Χάρι που συνόδεψε τη Μέγκαν Μαρκλ στο ντεμπούτο της στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ.

Οι νεόνυμφοι εμφανίστηκαν αρχικά σε μια άμαξα, στο πλαίσιο της παραδοσιακής πομπής κατά μήκος της διαδρομής των ιπποδρομιών, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη των πενθήμερων αγώνων.

Τη Δούκισσα του Σάσεξ, που φορούσε ένα λευκό φόρεμα του οίκου Givenchy και λευκό καπέλο με την υπογραφή του Φίλιπ Τρέισι, και τον σύζυγό της συνόδευαν στην άμαξα ο θείος του Χάρι, Έντουαρντ, και η σύζυγός του Σόφι.

Χιλιάδες θεατές των αγώνων υποδέχθηκαν με επευφημίες το νεαρό ζευγάρι, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από έναν μήνα.

Αργότερα, οι δυο τους απένειμαν ένα τρόπαιο στον αναβάτη Φράνκι Ντέτορι, που επικράτησε μεταξύ των συναγωνιστών του.

Της βασιλικής πομπής με τις άμαξες ηγείτο εκείνη όπου επέβαινε η βασίλισσα Ελισάβετ, ηλικίας 92 ετών, η οποία είχε επιλέξει πανωφόρι και καπέλο σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Το μεγάλο στοίχημα

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ αποτελεί το νέο μεγάλο στοίχημα των bookies με τα στοιχηματικά γραφεία να προσφέρουν ανάλογες αποδόσεις για το πότε ο πρίγκιπας Τζορτζ και η αδερφή του, Σάρλοτ θα αποκτήσουν ξαδερφάκι. Ωστόσο, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, εγκυμοσύνη δε θα υπάρξει μέχρι το τέλος του έτους.

Όπως εξηγεί στην Express ο Τζέιμς Μπρουκς, ειδικός σε θέματα βρετανικής μοναρχίας, οι νεόνυμφοι δεν έχουν την ρεαλιστική επιλογή να γίνουν γονείς τουλάχιστον έως ότου ολοκληρωθεί η πρώτη κοινή τους επίσημη περιοδεία σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Φίτζι και Τόγκα.

"Παρότι ο Χάρι δεν το κρύβει πως θέλει να νοικοκυρευτεί και να κάνει οικογένεια, πιστεύω πως το ζεύγος θα περιμένει έως το τέλος της περιοδείας προτού αποφασίσει να κάνει παιδιά. Αμφότεροι, ιδίως ο Χάρι, έχουν πλήρη επίγνωση των βασιλικών ευθυνών που συνεπάγεται ο νέος ρόλος τους και τώρα που η περιοδεία έχει επιβεβαιωθεί και προγραμματιστεί, φροντίζουν να διασφαλίσουν πως θα ολοκληρωθεί επιτυχώς" διευκρινίζει ο Μπρουκς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης