ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γκουίνεθ Πάλτροου: δεύτερος γάμος για την πιο μισητή star της Αμερικής -ξανά

Το 2014 η star που οι ΗΠΑ λατρεύουν να μισούν, η  Γκουίνεθ Πάλτροου χώρισε από τον μουσικό και frontman του συγκροτήματος Coldplay Κρις Μάρτιν. Την τότε απόφαση της την χαρακτήρισε "συνειδητό χωρισμό" με πολλούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς ήθελε να πει η ιδρύτρια του Goop. Έκτοτε η Πάλτροου προχώρησε συνειδητά σε επόμενο κεφάλαιο στην ερωτική της ζωή με δεύτερο γάμο.

Τον Απρίλιο μια ανάρτηση της πιο μισητής διάσημης της Αμερικής, Γκουίνεθ Πάλτροου, έκανε πολλούς να υποθέσουν ότι η γυναίκα που προωθεί ένα lifestyle ευφορίας για λίγους προκαλώντας συχνά τον χλευασμό, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά μετά το διαζύγιο της από τον Κρις Μάρτιν.

Ωστόσο σύμφωνα με το Page Six η Πάλτροου δεν παντρεύτηκε τότε. Αντιθέτως είναι έτοιμη να παντρευτεί αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το ταμπλόιντ.

Το Page Six αναφέρει ότι η 46χρονη ηθοποιός πρόκειται να παντρευτεί τον καλό της Μπραντ Φάλτσακ στο σπίτι της στα Χάμπτονς.

Σύμφωνα με το Page Six το ζευγάρι θα δώσει τους όρκους γάμου μπροστά σε λίγους στενούς φίλους και τα μέλη των οικογενειών τους, καθώς οι καλεσμένοι στο γάμο δεν θα ξεπερνούν τους 50.

Όπως για την Γκουίνεθ έτσι και για τον Μπραντ ο γάμος θα είναι ο δεύτερός του.

Η Πάλτρου και ο Φάλτσακ είναι μαζί από το 2014.

Ο 47χρονος σεναριογράφος παντρεύτηκε την Σούζαν Μπουκίνικ, με την οποία χώρισε το 2013.

Ο Φάλτσακ ήταν ο συνδημιουργός με τον Ράιαν Μέρφι του τηλεοπτικού "Glee". Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί επίσης στις τηλεοπτικές σειρές "American Horror Story" και "Scream Queens".

Σήμερα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και αυτοαποκαλούμενη "γκουρού" ενός εναλλακτικού και κοστοβόρου lifestyle είναι γνωστή ως η δημιουργός της εταιρίας Goop, που περιλαμβάνει έναν ιστότοπο αφιερωμένο στην ευζωία και καταστήματα πώλησης προϊόντων που προωθούν την υγιεινή διατροφή και ένα τρόπο ζωής χωρίς άγχος.

Η ηθοποιός είχε παντρευτεί τον Κρις Μάρτιν το 2003 μέχρι το 2014 που χώρισε, αν και το οριστικό διαζύγιο εκδόθηκε το 2016.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης