ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κιτ Χάρινγκτον: Από το Game of Thrones, ήρωας της Marvel στο πλευρό της Αντζελίνα Τζολί

Evan Agostini/Invision/AP

Ο 10ετής κύκλος του Game of Thrones έκλεισε (και) για τον Κιτ Χάρινγκτον, που πλέον ετοιμάζεται για μια νέα -εξίσου συναρπαστική- σελίδα στην καριέρα του.

Ο «Τζον Σνόου» της πολύ επιτυχημένης σειράς, μετά από δέκα χρόνια ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του ως ηθοποιός. Οπως ανακοινώθηκε, ο Χάρινγκτον συμφώνησε να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία της Marvel, δίπλα στην Αντζελίνα Τζολί και τη Σάλμα Χάγιεκ.

Ο Βρετανός ηθοποιός θα παίξει το ρόλο του Black Knight στην ταινία «Eternals», δίπλα από τις δύο διάσημες ηθοποιούς. Ο Χάρινγκτον, αφού πέρασε ένα διάστημα σε κέντρο αποκατάστασης, μετά το τέλος του Game of Thrones, είναι έτοιμος να γυρίσει στα πλατό και συμφώνησε να ενταχθεί κι αυτός, όπως δεκάδες συνάδελφοί του, στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Μάλιστα, θα έχει μαζί του και έναν συμπρωταγωνιστή του στο Game of Thrones, τον Ρίτσαρντ Μάντεν, ο οποίος έπαιξε στις πρώτες τρεις σεζόν το ρόλο του Ρομπ Σταρκ, αδερφού του Τζον Σνόου. Η ταινία «Eternals» θα είναι το 25ο φιλμ από τη Marvel και θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου 2020. Βασίζεται στο κόμικ που έγραψε για τη Marvel ο Τζακ Κίρμπι το 1976.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης