ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Επτά μήνες μετά η πρεμιέρα του επόμενου Star Wars

Η πρεμιέρα του 8ου επεισοδίου στην κινηματογραφική εποποιία της Disney, Star Wars, μετατέθηκε επτά μήνες μετά και έτσι οι φανατικοί οπαδοί της διαστημικής όπερας θα περιμένουν μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2017 για να δουν τι επιτέλους συμβαίνει με τη Ρέι και τους άλλους.

Αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 26 Μαΐου 2017 η εταιρία παραγωγής ανακοίνωσε ότι αλλάζει την ημερομηνία προβολής χωρίς να δώσει κάποιον συγκεκριμένο λόγο αλλά όλοι υποθέτουν ότι το νέο χρονοδιάγραμμα θα δώσει στον σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον περισσότερο χρόνο για να ετοιμάσει το έργο.

Στη θέση του “Star Wars: Episode VIII” θα προβληθεί η περιπέτεια “Pirates of the Caribbean: Dead men tell no tales” ενώ η νέα διαγαλαξιακή περιπέτεια δείχνει από τώρα τους κυνόδοντες της στα ταμεία αφού πρόκειται να προβληθεί λίγες μέρες πριν την εξίσου πολυαναμενόμενη προβολή του σίκουελ του Avatar.

Ωστόσο όπως ήδη έχει επιβεβαιωθεί η ταινία “Rogue One: A Star Wars Story”, ένα spin off φιλμ αφιερωμένο στο σύμπαν που δημιούργησε o Τζορτζ Λούκας θα χαρίσει το σφηνάκι της διαστημικής υπερπεριπέτειας στις 16 Δεκεμβρίου του 2016.

Διαβάστε και αυτά

Απαρηγόρητος μπόμπιρας σταματά το κλάμα ακούγοντας… Star Wars

«Σπάει ταμεία» στην Κίνα το Star Wars

Το Star Wars έφτασε το Αvatar σε εισπράξεις στις ΗΠΑ

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κάθε Star Wars από σήμερα μέχρι και το 2020

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης