ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Drive-in κινηματογράφος από το Δήμο Χαϊδαρίου - Πότε, που και με ποια ταινία ξεκινάει

Δήμος Χαϊδαρίου

Μέσα σε όλα που άλλαξε η πανδημία του κορωνοϊού, είναι όπως φαίνεται και ο τρόπος που θα βλέπουμε κινηματογράφο. Μια λατρεμένη συνήθεια της δεκαετίας του '60, οι κινηματογράφοι Drive-In, επιστρέφουν και μάλλον για να μείνουν. 

Η επιστροφή της drive-in ψυχαγωγίας στην Αθήνα συνεχίζεται. Αυτήν τη φορά, τη σκυτάλη παίρνει ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Μετά το Δήμο Γλυφάδας που ανακοίνωσε ήδη τη λειτουργία του πρώτου δημοτικού drive-in Φεστιβάλ, τώρα και ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοινώνει drive-in σινεμά, με έναρξη τις 6 Ιουνίου και πρώτη ταινία το «Black Panther» του Ράιαν Κούγκλερ.

Στις 6 Ιουνίου, στην περιοχή της Αφαίας στις 21:00 θα απολαύσουμε την επιτυχία Black Panther, αναφέρει η σχετική ανάρτηση του Δήμου στο Facebooκ:

Πριν από λίγες μέρες, την αρχή έκανε ο Δήμος Γλυφάδας. «Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»: Το drive in. Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις. Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει», είπε στη δική του ανακοίνωση ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Και πρόσθεσε: «Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα ακόμα… Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα, όμως, θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in Φεστιβάλ του Δήμου μας. Αναμείνατε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης