ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σαρλίζ Θερόν είναι εκτός του επόμενου Mad Max - Ποια θα την αντικαταστήσει

Imdb

Η επόμενη ταινία της σειράς Mad Max είναι στα σκαριά και πλέον ολοκληρώνεται και το καστ. Η Σαρλίζ Θερόν, που ταυτίστηκε στην προηγούμενη ταινία με τη Furiosa, θα βρίσκεται εκτός αυτή τη φορά και το ρόλο της θα πάρει μια πολύ νεώτερή της ηθοποιός. Κάτι που η ίδια η Θερόν παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να καταπιεί... 

Τον περασμένο Μάιο το «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» έκλεισε 5 χρόνια από την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ των Καννών. Με την αφορμή αυτή, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τζορτζ Μίλερ, έδωσε συνέντευξη στους New York Times και ανάμεσα στα άλλα μίλησε για την επόμενη ταινία της σειράς που ετοιμάζει. Ήταν κάτι που δεν εξέπληξε, καθώς μετά την επιτυχία της ταινίας, είχε ανακοινωθεί ότι ο Μίλερ δουλεύει σ' ένα spin off που θα εστιάζει στη Furiosa ως κεντρική ηρωίδα, το χαρακτήρα δηλαδή που ερμήνευσε η Σαρλίζ Θερόν.

Στη συνέντευξη εκείνη, ο Μίλερ είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά ότι η Σαρλίζ Θερόν δεν θα είναι και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς η ταινία θα είναι prequel, μία ιστορία για το πώς ξεκίνησαν όλα και θα παρακολουθεί τη Furiosa από νεαρή ηλικία, οπότε και αναζητά μία ηθοποιό 20-25 χρονών για να την ερμηνεύσει. Και τελικά τη βρήκε στο πρόσωπο της Τζόντι Κόμερ, πρωταγωνίστριας του «Killing Eve».

Η νέα Furiosa, Τζόντι Κόμερ (@Imdb)

Πώς πήρε το όλο θέμα η Θερόν; Σε χθεσινή της συνέντευξη στο Hollywood Reporter η ηθοποιός δεν κρύβει την απογοήτευσή της: «Είναι δύσκολο να το καταπιώ. Σέβομαι απόλυτα τον Τζορτζ, πάντα τον σεβόμουν και τώρα που δουλέψαμε μαζί σε αυτή την ταινία, ακόμα περισσότερο. Είναι μάστερ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Αλλά, ναι, είναι επώδυνο για μένα. Γιατί πραγματικά αγάπησα αυτή την ηρωίδα και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στη δημιουργία της. Θα είναι για πάντα ένας ρόλος στον οποίο θα επιστρέφω και θα τον σκέφτομαι με αγάπη», είπε.

«Φυσικά και θα ήθελα να δω την επόμενη ταινία, κι αν ο Τζορτζ θεωρεί ότι πρέπει να πάρει αυτή την κατεύθυνση, τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Δεν πρέπει να κολλάμε στις λεπτομέρειες, πρέπει να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα», κατέληξε η Θερόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης