ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γουινόνα Ράιντερ και Βανέσα Παραντί: Οι πρώην του Τζόνι Ντεπ καταθέτουν υπέρ του

ΑΡ Photo

Είναι μάλλον οι πιο σημαντικές καταθέσεις στη δίκη του Τζόνι Ντεπ εναντίον της εφημερίδας Sun, αυτές των δύο πρώην συντρόφων του, της Γουινόνα Ράιντερ και της Βανέσα Παραντί, οι οποίες τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ του στη διένεξή του με την Άμπερ Χερντ

Οι καταθέσεις των δύο πρώην συντρόφων του ηθοποιού αναγνώστηκαν χθες στο δικαστήριο και σε αυτές και οι δύο λένε ότι τα όσα λέγονται εναντίον του είναι «φρικτά, ενοχλητικά και εξωφρενικά».

Η ηθοποιός Βανέσα Παραντί, η οποία είχε σχέση με τον Τζόνι Ντεπ για περισσότερα από 14 χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά μαζί του, αναμενόταν να καταθέσει υπέρ του ηθοποιού μέσω βιντεοκλήσης, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε, καθώς οι καταθέσεις των δύο γυναικών δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα από το δικαστήριο και δείχνουν ότι και οι δύο βρίσκονται ξεκάθαρα στο πλευρό του Ντεπ.

«Όλοι τον λατρεύουν»

Η Βανέσα Παραντί, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν, περιέγραψε τον ηθοποιό ως «ευγενικό, τρυφερό, γενναιόδωρο και ένα μη βίαιο άτομο και πατέρα». «Στα γυρίσματα των ταινιών, οι ηθοποιοί, οι σκηνοθέτες και ολόκληρο το συνεργείο τον λατρεύουν επειδή είναι ταπεινός και σέβεται τους πάντες, ενώ είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουμε δει».

O Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί, την εποχή που ήταν ζευγάρι (@AP Photo)

Η Γουινόνα Ράιντερ είπε ότι ήταν «απολύτως σοκαρισμένη, μπερδεμένη και αναστατωμένη» μαθαίνοντας για τους ισχυρισμούς εναντίον του και πρόσθεσε: «Η ιδέα ότι είναι ένα απίστευτα βίαιο άτομο απέχει πολύ από τον Τζόνι που ήξερα και αγαπούσα. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτές τις κατηγορίες. Δεν ήταν ποτέ, μα ποτέ βίαιος απέναντί μου. Δεν ήταν ποτέ, μα ποτέ υβριστικός απέναντί μου. Δεν ήταν ποτέ βίαιος απέναντι σε κανέναν που να έχω δει». Και συνέχισε:

«Δεν θέλω να αποκαλέσω κανέναν ψεύτη, αλλά από την εμπειρία μου με τον Τζόνι, είναι αδύνατον να πιστέψω ότι τέτοιοι φρικτοί ισχυρισμοί είναι αληθινοί. Το βρίσκω εξαιρετικά ενοχλητικό, γνωρίζοντάς τον».

(@AP Photo)

O 57χρονος Τζόνι Ντεπ μήνυσε τον εκδοτικό όμιλο News Group Newspapaers, στον οποίο ανήκει η εφημερίδα The Sun, για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2018, στο οποίο αναφερόταν ότι ήταν βίαιος απέναντι στην πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, κατά τη διάρκεια της ταραχώδους σχέσης τους.

Στη δικαστική διαμάχη, τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι άνθρωποι που καταθέτουν υπέρ του Ντεπ. Πριν από μερικές ημέρες, η θυρωρός και ένας φύλακας ασφαλείας του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου διέμεναν ο ηθοποιός και η Χερντ, κατέθεσαν ότι δεν είχαν δει την Άμπερ Χερντ με μελανιές στα μάτια μετά την υποτιθέμενη επίθεση, προσθέτοντας ότι είναι πιθανότερο να τη χτύπησε ο Έλον Μασκ, που την επισκεπτόταν όταν έλειπε ο Τζόνι Ντεπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης