ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Νιώθω βαθιά σύνδεση με τη Σκωτία - Εδώ έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου»

ΑP Photo

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποιεί στη Σκωτία, μίλησε για τη σημασία που έχει η χώρα για εκείνον αλλά και όλη τη βασιλική οικογένεια και αποκάλυψε ότι όταν έμαθε για το θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, βρισκόταν εκεί.

«H Σκωτία είναι πολύ σημαντική για μένα και πάντα θα έχει ένα ξεχωριστό χώρο στην καρδιά μου. Έρχομαι εδώ από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Όσο μεγάλωνα έβλεπα ότι η γιαγιά μου απολάμβανε κάθε λεπτό που περνούσε εδώ. Και ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχής απ' όταν περπατούσε στους λόφους. Η Σκωτία είναι η πηγή των πιο ευτυχισμένων αναμνήσεών μου. Αλλά επίσης και των πιο στενάχωρων», είπε στο βίντεο, το οποίο προβλήθηκε από το BBC.

«Ήμουν στο Μπαλμόραλ όταν μου είπαν ότι η μητέρα μου είχε πεθάνει. Πολύ σοκαρισμένος βρήκα καταφύγιο στη λειτουργία της εκκλησίας Crathie Kirk εκείνο το πρωινό. Και τις μαύρες μέρες του πένθους που ακολούθησαν βρήκα παρηγοριά στην σκωτσέζικη ύπαιθρο. Η σύνδεση που θα νιώθω για πάντα με τη Σκωτία θα είναι βαθιά», είπε ο πρίγκιπας.

Ο Ουίλιαμ πρόσθεσε ότι στη Σκωτία τού συνέβη και κάτι πολύ ευχάριστό, καθώς γνώρισε την Κέιτ Μίντλετον όταν και οι δύο σπούδαζαν στο πανεπιστήμιο St.Andrews.

«Μαζί με αυτή την τραυματική εμπειρία, υπάρχει και μια μεγάλης χαράς. Γιατί ήταν εδώ, στη Σκωτία, που πριν 20 χρόνια γνώρισα την Κάθριν. Δεν χρειάζεται να το πω αλλά η πόλη στην οποία γνωρίζεις την μέλλουσα σύζυγό σου κατέχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης