ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H κόρη του Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ δεν είναι το κορίτσι του μπαμπά της

"Kαλό είναι να μην πετύχετε την Μπιάνκα Μπριζίτ Βαν Ντάμ στο δρόμο σας" γράφει η Anna Davles στο πορτρέτο της κόρης του σταρ των πολεμικών τεχνών που υπενθυμίζει ότι η απόγονος είναι απλά μια καλύτερη, εξίσου σκληρή έκδοση του πατέρα της.

Την χαρακτηρίζει ένα pin up των σκληρών καιρών και έχει δίκιο. Τα μάτια της 25χρονης είναι μεγάλα, τα χείλη της ζουμερά, το σώμα της γυμνασμένο, σκληρό, δεμένο. Έτοιμο για να δώσει χτυπήματα σαν αμαζόνα που επιθυμεί να δικαιώσει τον πρόγονο αλλά και τα κορίτσια που επιθυμούν να είναι ετοιμοπόλεμο χωρίς να κάνουν έκπτωση στη θηλυκότητα τους.

"Θέλω να δείξω στα μικρά κορίτσια εκεί έξω ότι μπορούν να είναι και τα δύο" λέει. "Ότι μπορούν να κάτσουν σταυροπόδι τη μία στιγμή και την άλλη να σπάσουν τα μούτρα κάποιου που τους ενοχλεί με τον ίδιο κομψό τρόπο" συμπληρώνει.

Η κάτοικος του West Village είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την παράδοση της οικογένειας της. "Θέλω να συνεχίσω ό,τι ξεκίνησε ο πατέρας μου με το δικό μου τρόπο" προσθέτει. Ηθοποιός και παραγωγός ταινιών όπως και θα έπρεπε, άλλωστε μεγάλωσε δίπλα από τον πατέρα της που έφερε τις πολεμικές τέχνες στη μεγάλη οθόνη και τη μητέρα της, πρωταθλήτρια του bodybuilding Gladys Portugues, η Μπιάνκα Μπριζίτ Βαν Νταμ δεν ήθελε να κάνει καράτε όπως εκείνος, ούτε να σηκώνει βάρη όπως εκείνη. Προτίμησε το μπαλέτο και το σκέιτ στον πάγο.

Facebook/ Bianca Brigitte Van Damme

Ο σταρ εγκρίνει. Έοχντας καθιερωθεί με ταινίες που θεωρούνται περίπου ιστορικές για τους φαν του είδους (Bloodsport, Kickboxer και Street Fighter), ο Βαν Νταμ ήταν ένας καλός πατέρας για την Μπιάνκα και τον αδελφό της Κρίστοφερ που είνει πλέον 28.

"Οι γονείς μου μας άφησαν να βρούμε τη δική μας εκτόνωση" λέει αλλά θέλει να ξέρουμε όλοι ότι δεν υπήρξε ποτέ το κορίτσι του μπαμπά. Λογικό.

Εθισμένος νικητής

Ο Βαν Νταμ πάλεψε με τον εθισμό στην κοκαϊνη (φέρεται να έκανε χρήση 10 γραμμαρίων ημερησίως), χώρισε τη μητέρα της το 1992, την παντρεύτηκε για δεύτερη φορά το 1999. Η σχέση με την κόρη του ήταν σαν ένα ματς όπου πάλευαν, όχι κυριολεκτικά, σήμερα όμως ο ένας αντέχει τον άλλον.

"Είναι τελειομανής, όπως και εγώ. Όταν με πλησιάζουν και μου λένε ότι τον θαυμάζουν χαίρομαι αλλά από την άλλη, τι σχέση έχει αυτό με εμένα;" λέει. Σήμερα ο ένας αντέχει τον άλλον και η Μπιάνκα Μπριζίτ Βαν Νταμ έχει συγχωρέσει τον εαυτό της αλλά και τον πατέρα της για το παρελθόν που πλήγωσε πολλούς. "Όταν συναντιόμαστε πια και μου λέει πόσο ψηλά φτάνει η κλωτσιά και τα ανοίγματα του, του ζητάω να σταματήσει. Του λέω 'Πατέρα, σοβαρέψου. Είμαι προφανώς καλύτερη από σένα" λέει στη New York Post.

Τouché!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης