ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Τζένιφερ Λόπεζ είναι single. Ξανά...

Instagram

H JLo αποφάσισε να δώσει με συνοπτικές διαδικασίες ένα τέλος στη σχέση της με τον Κάσπερ Σμαρτ, πέντε χρόνια μετά τη γνωριμία τους που έχει περάσει ξανά τρικυμίες. Αυτή τη φορά το TMZ ισχυρίζεται ότι είναι ένας χωρισμός για πάντα.

Η 47χρονη Λατίνα σταρ αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση της με τον 29χρονο χορευτή, Κάσπερ Σμαρτ, όταν εκείνος προτίμησε να παρακολουθήσει αγώνα UFC στο Λος Άντζελες παρέα με τους φίλους του αντί να τη συνοδέψει σε φιλανθρωπικό gala στα Χάμπτονς.

Η JLo ενημέρωσε τον Κάσπερ Σμαρτ ότι η παρουσία του στην εκδήλωση σήμαινε πολλά για εκείνη, ωστόσο μπορεί να συνεχίσει και μόνη της εφόσον ο χορευτής επιλέγει την παρέα του Κάνιε Ουέστ από τη δική της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Λόπεζ και Σμαρτ απασχολούν τα media με το τέλος της σχέσης τους. Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά το 2014, αλλά λίγους μήνες αργότερα αποφάσισαν να κάνουν ακόμη μια προσπάθεια. Η γνωριμία τους έγινε το 2011 όταν και ο χορευτής συμμετείχε στην περιοδεία της Λατίνας σταρ. Σε ανάρτηση της η ηθοποιός, τραγουδίστρια, μητέρα και επιχειρηματίας μοιραία Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει στον Σμαρτ όλα όσα έχασε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης