ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η γυμνή Μαράϊα Κάρεϊ περίγελος στο Instagram για το σκανδαλώδες αφρόλουτρο της

"Πότε θα τελειώσει επιτέλους αυτή η κρίση μέσης ηλικίας;" αναρωτιούνται οι χρήστες του Instagram με αφορμή την ανάρτηση της Μαράϊα Κάρεϊ. Σε αυτή η ντίβα της μουσικής σκηνής απολαμβάνει το αφρόλουτρο της. 

Πως το απολαμβάνει είναι κάτι που ενόχλησε χρήστες για πολλούς λόγους. Την υπερβολή, το δήθεν, τη λάμψη, το βάψιμο, την ιστορία της οικογένειας της κοκ. Οι χρήστες δεν θεωρούν ότι είναι δυνατόν κάποιος να έχει το θάρρος και το θράσος να κάνει μπάνιο με τόσα κοσμήματα και επιμελημένο για βραδινές εμφανίσεις μέικ απ.

Η Μαράϊα Κάρεϊ συνεχίζει να κάνει αναρτήσεις που προκαλούν οργή σε οξύθυμους, συμπάθεια σε άλλους, μια παραδοχή ότι εαν ο Τραμπ κατεβαίνει για πρόεδρος γιατί "αυτή να μην μπορεί να απολαμβάνει το μπάνιο της όπως θέλει, ποιο είναι το πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω" μοιράζονται αρκετοί.

Στις λήψεις η Κάρεϊ σηκώνει το πόδι ψηλά, επάνω από τις πολλές σαπουνόφουσκες που καλύπτουν επιμελώς το σώμα της και οι περισσότεροι χρήστες διαφωνούν ότι πρόκειται για το δικό της πόδι. Είναι πόδι κάποιου άλλου, είναι πόδι ψηφιακά επεξεργασμένο, είναι "λουκάνικο κοτόπουλου", ειπώθηκαν πολλά.

Η ανάρτηση εδώ

Το λουκάνικο εδώ

Σε δεύτερη λήψη και αφού μάθαμε ότι η Κάρεϊ κουράστηκε απολαμβάνει λίγες στιγμές χαλάρωσης μας χαρίζει ένα selfie σαν από το Bubble Bobble -ή τη Δυναστεία.

Oι χρήστες στο Instagram δεν άφησαν την ανάρτηση ασχολίαστη με τους περισσότερους να χλευάζουν ξανά τη Μαράϊα Κάρεϊ που κάνει μπάνιο με τα κοσμήματα της και βλεφαρίδα πέρα για πέρα καθόλου αληθινή. Ένας χρήστης την προτρέπει "να συμμετέχει σε ερωτικές ταινίες γιατί έτσι οι διάσημοι είναι επίκαιροι σήμερα".

Τέλος υπήρξαν και εκείνοι που δεν ενοχλήθηκαν τόσο με την ανάρτηση αλλά κυρίως με την αδιαφορία που επιμένει να έχει η Μαράϊα Κάρεϊ για την 55χρονη αδελφή της που πρόσφατα βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο για πορνεία.

Η θλιβερή ιστορία των δύο Κάρεϊ

Τέλος του καλοκαιριού η 55χρονη αδελφή της Μαράια Κάρει, συνελήφθη τγια πορνεία, όταν προσπάθησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε αστυνομικό που προσποιήθηκε τον πελάτη. Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, όπου η 55χρονη πήγαινε με τους πελάτες επί μια εβδομάδα.

Η Άλισον Κάρεϊ φέρεται να προσέφερε τις υπηρεσίες της σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή Saugerties της Νέας Υόρκης επί μία περίπου εβδομάδα, μέχρι που συνελήφθη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η 55χρονη γυναίκα διαφήμιζε τις υπηρεσίες της στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας στίχους από το διάσημο τραγούδι της αδερφής της «Fantasy».

Όταν συνελήφθη, η 55χρονη ανέφερε τη σχέση της με την τραγουδίστρια στον αστυνομικό διευθυντή του τμήματος του Τζόζεφ Σινάγρα. Η Άλισον Κάρεϊ φέρεται ότι διαφήμιζε τις υπηρεσίες της στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τους στίχους "ITS SUCH A SWEET,SWEET FANTASY BABY, WHEN I CLOSE MY EYES I COME AND TAKE YOU ON AND ON" από το τραγούδι της αδερφής της, Μαράια Κάρεϊ, "Fantasy".

Η 55χρονη έχει συλληφθεί στο παρελθόν για οδήγηση χωρίς άδεια και για παραβατική συμπεριφορά και δεν έχει σχέση με την ντίβα αδελφή της από το 1991. Η αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας είναι οροθετική και όπως αποκάλυψε η ίδια δεν είναι η πρώτη φορά που αναγκάζεται να δουλέψει σαν πόρνη. Πριν από λίγους μήνες είχε ζητήσει βοήθεια από την αδελφή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης