ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Καρντάσιαν: Κόβεται το σόου, υποψίες για τον σωματοφύλακα & η κόρη του Αρκάν σωσίας-προστάτης της;

Μετά την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι η reality σταρ Κιμ Καρντάσιαν και η οικογένεια της (Κρις, Κόρτνεϊ, Κλόε, Κένταλ και Κάιλι) αλλάζουν συνήθειες και προσπαθούν να προστατευτούν από τη δημοσιότητα με κάθε τρόπο. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει να ακυρώσουν (ίσως προσωρινά;) την παραγωγή του reality που τις καθιέρωσε.

Σύμφωνα με το Variety το Ε! Entertainment βάζει προσωρινά τέλος στο σόου “Keeping Up with the Kardashians” καθώς αυτό “που προέχει τώρα είναι η προστασία και ευημερία της”.

Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι δεν “έχει παρθεί καμία απόφαση για το εάν και εφόσον θα συνεχιστεί η παραγωγή” ενώ δεν υπήρξε κανένα σχόλιο για το αν υπήρχε συνεργείο στο πολυτελές κρησφύγετο της τηλεπερσόνας στο Παρίσι την ώρα του εγκλήματος.

Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή στις συνήθειες και την καθημερινότητα της συμμορίας των Καρντάσιαν. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για μια Κιμ Καρντάσιαν σε κατάσταση σοκ που “δεν σταματά να κατηγορεί τον εαυτό της για τις φωτογραφίες του δαχτυλιδιού που ανέβασε στο Snapchat και για το γεγονός ότι το φορούσε συνέχεια”.

Την ίδια στιγμή ο Κάνιε Ουέστ μοιάζει αποφασισμένος να έχει ξοδέψει περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ για να δημιουργήσει ένα “πλέγμα προστασίας” γύρω από τη σύζυγο του.

Οι Κιμ Καρντάσιαν της Σερβίας και της Ρωσίας στο πλευρό της;

Σύμφωνα με τη βρετανική The Sun ο Γουέστ προσέλαβε ομάδα από σωσίες της συζύγου του ως αντιπερισπασμός στα media προκειμένου να καλύπτει τα ίχνη της και να μην γίνεται εύκολος στόχος επίδοξων κακοποιών. Το δημοσίευμα μάλιστα κατονομάζει και δύο από τις πιθανές “Kιμ Καρντάσιαν” που ίσως συνταχθούν με το "αρχέτυπο".

Η Anastasija Raznatovic, κόρη του Σέρβου εθνικιστή Αρκάν ο οποίος δολοφονήθηκε το 2000, θεωρείται η Κιμ Καρντάσιαν της Σερβίας.

Η 18χρονη κόρη του Zeljko Raznatovic, του ηγέτη της σέρβικης παραστρατιωτικής οργάνωσης "Τίγρεις του Άρκαν", η οποία βαρύνεται με κατηγορίες εθνοκάθαρσης σε βάρος των Κροατών και τον Βόσνιων μουσουλμάνων, κατά την διάρκεια του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου δεν έχει παρελθόν ανάλογο με τον πρόγονο της.

Ο πατέρας της, κατηγορούμενος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, είχε παντρευτεί το 1995 την Σέρβα popstar Svetlana Raznatovic, διάσημη ως Ceca.

Δεύτερη έρχεται η Κιμ Καρντάσιαν της Ρωσίας, η Anastasia Kvitko που θυμίζει σε αναλογίες την Κιμ Καρντάσιαν, κάτι που τα ρώσικα media εκτίμησαν για να την χρίσουν το αντίπαλο δέος της από τη Μόσχα.

Η Anastasia ξεκίνησε τις επαγγελματικές φωτογραφίσεις στα 17 ενώ όπως λέει τότε ήταν που κάποιοι άρχισαν να την συγκρίνουν με την διάσημη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα.

Σε συνέντευξή της σε ρωσικό μέσο ενημέρωσης, το 21χρονο επιμένει ότι ξοδεύει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο ενώ τονίζει πως δεν έχει κάνει ούτε θα κάνει πλαστική επέμβαση ούτε στο σώμα, ούτε στο πρόσωπο της.

“Βλέπω τον εαυτό μου τέλειο, δεν θέλω να αλλάξω τίποτα”, αναφέρει επιμένoντας πως είναι απλά ένα “όμορφο και καμπυλωτό” δημιούργημα της φύσης.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ουέστ προσέλαβε ομάδα ασφαλείας που στο παρελθόν είχε επιφορτιστεί την περιφρούρηση και παρακολούθηση του Λευκού Οίκου, προστατεύοντας τον πρόεδρο των ΗΠΑ και τους συνεργάτες του.

Ο ύποπτος, χρεοκοπημένος, σωματοφύλακας στη λίστα υπόπτων

Αν και ο επικεφαλής της ομάδας ασφαλείας της Κιμ Καρντάσιαν, Pascal Duvier έγραψε στο Facebook του ότι “θα ανακαλύψει τους υπεύθυνους, όπου και αν είναι” οι καταιγιστικές αποκαλύψεις εις βάρος του μόνο αθώο δεν τον φωτογραφίζουν. Δέκα εβδομάδες πριν το περιστατικό ο Γερμανός σωματοφύλακας που την ώρα της ληστείας δεν ήταν μαζί της αλλά με τις αδελφές της, Κόρτνεϊ και Κένταλ, είχε υποβάλει αίτηση πτώχευσης για την εταιρία παροχής ασφαλείας που διαθέτει καθώς τα χρέη της είχαν ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ.

Η αίτηση υποβλήθηκε σε δικαστήριο της πόλης Χαϊδελβέργης στις 22 Ιουλίου καθώς τα χρέη του Duvier άγγιζαν τα 1.093.518 ευρώ.

“Υπάρχουν πολλά χρέη. Υπάρχουν πολλοί που ζητούν χρήματα. Δεν μπορώ να πω πόσοι ακριβώς, είναι πολλοί” δήλωσε στη Daily Mail o νομικός εκπρόσωπος του.

Ο 43χρονος έφτασε στο χώρο του ξενοδοχείου δύο λεπτά μετά την αποχώρηση από το ξενοδοχείο των ληστών που διέφυγαν με ποδήλατα. Σήμερα κάθε ανάρτηση του με αναφορά στο πρόσωπο της πελάτισσας του έχουν σβηστεί από τα social media του ενώ οι φήμες ότι απολύθηκε από την οικογένεια Καρντάσιαν οργιάζουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης