ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κylie για Κylie: «Είναι μια δευτεροκλασάτη τηλεπερσόνα»

"Mόνο μια Kylie αντέχει αυτός ο κόσμος" και αυτό ίσως γίνει ένα "επίσημο διάταγμα" γιατί αν μπορεί μια μόνο Kylie να χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα ως εμπορικό σήμα αυτή μάλλον θα είναι η 48χρονη Minοgue και όχι η 19χρονη Jenner.

Στο τελευταίο νομικό μπρα-ντε-φερ ανάμεσα σε Kylie Minogue και Kylie Jenner νικητής αναδείχθηκε η Αυστραλή πριγκίπισσα της pop καθώς η Τζένερ – Καρντάσιαν φαίνεται να χάνει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα της ως brand.

Πολλά δημοσιεύματα επιμένουν ότι η 19χρονη τηλεπερσόνα δεν πρόκειται να παραδοθεί στη μάχη και έχει ήδη καταθέσει αίτηση στα δικαστήρια των ΗΠΑ ώστε να εξασφαλίσει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά της στις διαφημίσεις.

Ωστόσο η 48χρονη τραγουδίστρια υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση και να βλάψει εμπορικά την ίδια που έχει οικοδομήσει μια καριέρα πριν καν γεννηθεί η Κάιλι Τζένερ.

"Μία δευτεροκλασάτη τηλεπερσόνα"

Η Αυστραλή τραγουδίστρια ως η "γνήσια" Κylie έχει κατοχυρώσει τα εμπορικά σήματα Kylie Minogue Darling, Lucky – the Kylie Minogue musical και Kylie Minogue από τα 80s ενώ από το 1996 έχει κατοχυρώσει και το Kylie.com.

Σήμερα η 48χρονη τραγουδίστρια όπως αναφέρει η Page Six κινείται νομικά ώστε να απαγορευθεί στη μικρότερη της συμμορίας των ευπώλητων Καρντάσιαν-Τζένερ να χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα ως εμπορικό σήμα καθώς πρόκειται για μια "δευτερευούσης σημασίας τηλεπερσόνα των ριάλιτι".

Ο πόλεμος ανάμεσα στις Kylie μόλις ξεκίνησε και ήδη έχουμε ένα νοκ άουτ από την Ωκεανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης