ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Να πεθάνεις σκύλα!» Η Scary Spice παλεύει την ενδοοικογενειακή κόλαση της

Αν και το nickname της στην πιο επιτυχημένη γυναικεία μπάντα της Βρετανίας ήταν Scary Spice η Mel B ή αλλιώς Μέλανι Μπράουν των Spice Girls δεν προκαλεί φόβο -έζησε με αυτόν.

Αποφασίζοντας να εκθέσει τον "εγκληματία" σύζυγο της Stephen Belafonte η Mel B κατέθεσε περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Ανάμεσα στις κατηγορίες της η Μπράουν κατηγορεί τον σύζυγο της Belafonte για ενδοοικογενειακή βία, σεξουαλικό εξαναγκασμό και συναισθηματικό τρόμο.

Η εντολή είναι αποτέλεσμα ενός κολαστηρίου. Όπως κατέθεσε η πρώην Spice όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τον γάμο τους, το 2007 όταν προετοιμαζόταν για τον τελικό του show Dancing With The Stars.

"Την έπιασε με τα χέρια του από το λαιμό, άρχισε να την πνίγει και την έριξε κάτω στο πάτωμα" αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Όπως υποστήριξε η ίδια αυτή ήταν και η δυναμική στη σχέση τους. Όποτε η Mel B έλαμπε κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητας εκείνος θα ασκούσε σωματική βία εναντίον της για να της δείξει ποιός έχει το πάνω χέρι.

Η ενδοοικογενειακή βία κορυφωνόταν όταν εμφανιζόταν στα τηλεοπτικά σόου ταλέντων (X Factor κα) ακόμη και μετά την εμφάνιση της στην τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η κακοποίηση της, ο έλεγχος του

Επιπλέον η Mel B κατηγόρησε τον Belafonte για σεξουαλικό εξαναγκασμό και εκβιασμό καθώς την υποχρέωνε να κάνει σεξ με τρίτους μαγνητοσκοπώντας τα όργια της.

Η Mel B συγκλονίζει αναφέροντας ότι όποτε εκείνη δεν ήθελε να παίξει τα ερωτικά παιχνίδια που ο σύζυγος της κανόνιζε με αγνώστους εκείνος την εκβίαζε λέγοντας της ότι θα έδινε τις ερωτικές ταινίες στη δημοσιότητα για να της καταστρέψει την καριέρα.

"Να πεθάνεις σκύλα"

Η Mel B είπε ότι όταν το 2014 δεν άντεξε την κόλαση, προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Εξαντλημένη συναισθηματικά και σωματικά η Μέλανι Μπράουν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Όταν ο Belafonte την βρήκε καθώς προσπαθούσε να καλέσει το ασθενοφόρο έχοντας μετανιώσει την κίνηση της ο σύζυγος της την έσπρωξε στο υπνοδωμάτιο. Εκεί την κλείδωσε φωνάζοντας της "να πεθάνεις σκύλα!"

Επιπλέον η 41χρονη τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της πέρα από το ότι την χτυπούσε επανειλημμένως, προκαλώντας ουλές στο σώμα της και είχε ξεσπάσματα βίας και ζηλοτυπίας γεμάτος οργή άφησε έγκυο την γκουβερνάντα των παιδιών τους.

Ωστόσο ο σύζυγος της την εξανάγκασε σε άμβλωση δίνοντας της 300.000 δολάρια για την άμβλωση όταν η Mel B αρνήθηκε να ζήσουν όλοι μαζί.

Από την πλευρά του, ο 41χρονος παραγωγός ταινιών ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς, δηλώνοντας σοκαρισμένος.

Η ιστοσελίδα του TMZ αναφέρει ότι τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία της Mel B και των τριών παιδιών της έχουν ισχύ με τον Belafonte να έχει φύγει από το σπίτι της οικογένειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης