VODAFONETV ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στο Vodafone TV

Πολύ πλούσια αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στο Vodafone TV, ολόκληρο το Μάρτιο. 

Κάθε μία από αυτές τις συναρπαστικές «μάχες» των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων που ακολουθούν θα σε ταξιδέψουν για ακόμα ένα μήνα, από την «SerieA TIM» στην Ιταλία, την «Eredivisie» στην Ολλανδία και την «Championship» Αγγλίας, μέχρι το «Coupe de France» και το «Ligue 1» της Γαλλίας!

SerieΑ ΤIM Ιταλίας

Έχοντας ήδη παρακολουθήσει μέσα από τα κανάλια NOVASPORTS στο Vodafone TV τις εκπληκτικές αναμετρήσεις των Νάπολι-Γιουβέντους και Λάτσιο-Ρόμα, στις οποίες σημειώθηκαν έξι τέρματα με τελικά σκορ 1-2 και 3-0 αντίστοιχα, η κορυφαία επαγγελματική κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ιταλίας «SerieΑ» κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο με δύο ακόμα ντέρμπι. Στις 17 Μαρτίου, ανυπομονώ να δω τη Μίλαν να αντιμετωπίζει την Ίντερ, έχοντας πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στο «Σαν Σίρο», όπου εξουδετέρωσε την Σασουόλο κατά τη διάρκεια της 26ης αγωνιστικής στη Serie A, ενώ ήδη αναρωτιέμαι για το τι θα κάνει στο τέλος του μήνα η Ρόμα, ενάντια στη Νάπολι, μετά την ταπεινωτική ήττα της από τη Λάτσιο.

Γαλλική Ligue 1

Με διαφορά +20 πόντων από τη 2η Λιλ και ανανεωμένη εμφάνιση, η Παρί σεν Ζερμέν συνεχίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1 αήττητη, έχοντας κάμψει την αντίσταση της Καέν στη Νορμανδία με 2-1. Ο επόμενος αγώνας των «Παριζιάνων» είναι στις 17 Μαρτίου, όταν και θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τη Μαρσέιγ, την οποία είχε κερδίσει εύκολα στην προηγούμενη αναμέτρηση στο «Βελοντρόμ» με δύο γκολ.

Επιμένοντας σε γαλλικό έδαφος, Λιόν και Ρεν επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, καθώς παρακολούθησα τις εντός έδρας νίκες τους επί των Ορλεάν και Καέν αντίστοιχα. Κάπως έτσι προκριθούν σε συνοπτικές διαδικασίες στα ημιτελικά του Coupe de France για να συμπληρώνουν το «καρέ» του γαλλικού Κυπέλλου. Ωστόσο, μην επαναπαύεσαι γιατί οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης στις 29 Μαρτίου, τον οποίο θα έχω, επίσης, την ευκαιρία να δω στα κανάλια NOVASPORTS του Vodafone TV.

Eredivisie Ολλανδίας

Αν σου πω ότι έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την τελευταία φορά που ο Άγιαξ κατάφερε να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας του Ολλανδικού Πρωταθλήματος «Eredivisie», τότε ίσως αντιληφθείς για ποιον λόγο ανυπομονώ να δω τον αγώνα της ομάδας του Άμστερνταμ ενάντια στην Αϊντχόφεν στις 31 Μαρτίου. Στην προηγούμενη αναμέτρησή τους η Αϊντχόφεν είχε συντρίψει τον ιστορικό «Αίαντα» με τρία γκολ, επομένως το ολλανδικό ντέρμπι είναι σίγουρα ένα από τα ματς που θα κλέψει την παράσταση στο τέλος του μήνα.

Championship Αγγλίας

Τέλος, με τη Μπέρμιγχαμ να μετράει μία νίκη και μία ισοπαλία τους τελευταίους δύο αγώνες στην Championship, η αναμέτρηση με την Άστον Βίλα στις 9 Μαρτίου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για το τοπικό ντέρμπι της 36ης αγωνιστικής της Αγγλικής Φούτμπολ Λιγκ (EFL). Επτά ημέρες αργότερα, θα δούμε τη Λιντς να αντιμετωπίζει με αέρα νικητή τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έπειτα από το θρίαμβο στο «Έλαντ Ρόουντ», όπου επικράτησε με σκορ 4-0 της Γουεστ Μπρομιτς στο μεγάλο ντέρμπι που άνοιξε την 35η αγωνιστική στην Championship.

Με τα ματς που απομένουν να είναι καθοριστικά για την εξέλιξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, ο Μάρτιος δεν είναι μόνο ο μήνας που καλωσορίζει την Άνοιξη, αλλά και η καλύτερη εποχή για να απολαύσεις μέσα από τα κανάλια NOVASPORTS στο Vodafone TV τους αγώνες εκείνους που θα καθορίσουν τις κορυφαίες ομάδες των μεγάλων φετινών διοργανώσεων! Αν μη τι άλλο, ο Μάρτιος θα είναι σίγουρα γεμάτος γκολ.

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης