ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τo supertrailer του Star Wars είναι ό,τι χρειάζεσαι μέχρι τις 18 Δεκεμβίου

Τo supertrailer του Star Wars είναι ό,τι χρειάζεσαι μέχρι τις 18 Δεκεμβίου

Η εβδομάδα ξεκίνησε περίπου επικά. Το επίσημο trailer του Star Wars έκανε πρεμιέρα στο ESPN, στο ημίχρονο του παιχνιδιού του αμερικανικού ποδοσφαίρου μεταξύ New York Giants και Philadelphia Eagles και προκάλεσε τσουνάμι στα social media με 22.000 views στο YouTube στα πρώτα 20 λεπτά και 17.000 tweets ανά λεπτό. Όλοι είχαν τις αναμενόμενες αντιδράσεις εξουθενωτικού ενθουσιασμού.

Η πρωταγωνίστρια Daisy Ridley που υποδύεται τη Rey ήταν κάτω από τα σκεπάσματα όταν της συνέβη αυτό

https://www.instagram.com/p/p

Ο πρωταγωνιστής John Boyega που υποδύεται τον Finn ήταν στο καθιστικό όταν του συνέβη αυτό

https://www.instagram.com/p/p

Και το πιο αγαπημένο droid της χρονιάς, ο/η/το ΒΒ-8, βραχυκύκλωσε όταν είδε το trailer και του συνέβη αυτό

https://www.instagram.com/p/p

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ξέρουν ότι τα 2 λεπτά και κάτι (που δεν μαρτυρούν και πολλά) ήταν λίγα, πολύ λίγα. Επίσης βρήκαν λίγα, πολύ λίγα και τα teaser που είχαν προηγηθεί. Ε, αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι έχουν όνομα και επώνυμο, λέγονται Shawn Cauthen, και είναι μόνο ένας αλλά του αξίζει να του απευθυνόμαστε σαν να είναι πολλοί αφού έκανε το λογικό. Συγκέντρωσε όλα τα πλάνα, από κάθε trailer που έχει κυκλοφορήσει και δημιούργησε το supertrailer της Δύναμης που από τις 18 Δεκεμβρίου και μετά θα αποδείξει εαν υπάρχει λόγος που την προσμένουμε όλοι με τόση θέρμη.

Αυτά είναι όλα τα 3.57 λεπτά του Πολέμου που έρχεται, συγκεντρωμένα σε ένα video, αυτό είναι το trailer του Star Wars σε αναβολικά.

Το ερώτημα βέβαια παραμένει αναπάντητο. Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα πλάνο από τον Λιουκ Σκάϊγουόκερ αφού αυτή η space opera του ανήκει;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ