ΕΛΛΑΔΑ

«Καταδρομική» επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

«Καταδρομική» επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

Τα μέλη του Ρουβίκωνα που αργά το βράδυ της Τετάρτης έκαναν «καταδρομική» επίθεση, γράφοντας συνθήματα στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη κατέγραψαν κάμερες που βρίσκονται μέσα στο κτήριο, σε διπλανά γραφεία από αυτό του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Όπως φαίνεται, οι νεαροί ανεβαίνουν από τις σκάλες και την ώρα που φτάνουν στον όροφο έξω από το γραφείο, με σπρέι γράφουν συνθήματα στον τοίχο του γραφείου του Νότη Μηταράκη.

Αμέσως μετά, τρέχουν να εξαφανιστούν.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το CNN Greece αποτυπώνεται όλη η «καταδρομική» επίθεση από τα μέλη της ομάδας.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από την εισβολή του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη

Πέτσας: Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες

Με δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης, ο κυβέρνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του Νότη Μηταράκη.

«Καταδικάζουμε την αποψινή επίθεση στο Γραφείο του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη. Τέτοιες επιθέσεις δεν πτοούν την Κυβέρνηση και προκαλούν τους πολίτες», ανέφερε ο κ. Πέτσας.

Κουμουτσάκος: Άθλιες πράξεις εκφοβισμού δεν πρόκειται να «τρομάξουν» κανένα μας

«Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Νότη Μηταράκη. Άθλιες πράξεις εκφοβισμού δεν πρόκειται να "τρομάξουν" κανένα μας», σημειώνει σε μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος.

ΝΔ: Απαράδκετη και καταδικαστέα η επίθεση

Με ανάρτησή του στο twitter ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης καταδίκασε την επίθεση στο γραφείο του Νότη Μηταράκη, την οποία χαρακτήρισε «απαράδεκτη».

Ο κ. Γαϊτάνης ανέφερε συγκεκριμένα:

«Απαράδεκτη και καταδικαστέα η επίθεση στο Γραφείο του Νότη Μηταράκη. Τέτοιες πράξεις στρέφονται εναντίον της Δημοκρατίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ