ΕΛΛΑΔΑ

Σύζυγος Καραϊβάζ: «Μόνο με ένα θαύμα θα δικαιωνόμασταν για τη δολοφονία του»

Σύζυγος Καραϊβάζ: «Μόνο με ένα θαύμα θα δικαιωνόμασταν για τη δολοφονία του»
Η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ  INTIME

Το κατώφλι της Ευελπίδων, πέρασε το πρωί της Πέμπτης 4/5, η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ προκειμένου να καταθέσει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας, καταθέτοντας παράλληλα ενώπιον του ανακριτή για μια ώρα ως μάρτυρας.

«Εμμένω στην κατάθεση που είχα δώσει τις πρώτες ώρες στο Ανθρωποκτονιών. Δεν γνωρίζω κάποια πρόσωπα για να υποδείξω» είπε και συνέχισε αναφέροντας πως «εμείς, η οικογένειά του εμμένουμε ότι η δικαίωση είναι για τη μνήμη του. Εμείς δεν πρόκειται να δικαιωθούμε γιατί μόνο με ένα θαύμα θα δικαιωνόμασταν να γυρίσει ο Γιώργος πίσω».

Ο δικηγόρος της, κ. Απόστολος Λύτρας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «οι ενδείξεις που χρειάζονται υπάρχουν, μένει να δούμε τι αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν στην δικογραφία για να δούμε πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση».

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή.

Τα δυο αδέρφια 40 και 48 ετών αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην δολοφονία, ενώ οι έρευνες των Αρχών στρέφονται πλέον στον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την δολοφονία του δημοσιογράφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ