ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Ο Νίκος έγραψε το όνομά του» - Συγκινεί ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε

Κρήτη: «Ο Νίκος έγραψε το όνομά του» - Συγκινεί ο πατέρας του 29χρονου που πυροβολήθηκε
Φωτογραφία μέσα από δωμάτιο ΜΕΘ INTIME / ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας του 29χρονου, ο οποίος είχε δεχτεί σφαίρα στον κεφάλι από έναν 22χρονο για μια προσπέραση, στη Μεσαρά Κρήτης, μετέφερε ο πατέρας του, καθώς όπως ανέφερε, έγραψε μόνος του το όνομά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός, δίνει μάχη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, από την ημέρα που πυροβολήθηκε και έπειτα.

Όπως μεταδίδει το cretalive, ο πατέρας του 29χρονου τους είπε πως συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, ωστόσο η αντιληπτική ικανότητα του είναι όπως και πριν.

Ο 22χρονος που τον πυροβόλησε, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του την Δευτέρα, στην ανακρίτρια Ηρακλείου.

Η διαδικασία της απολογίας του 22χρονου διήρκεσε μόλις 10 λεπτά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καθώς ο νεαρός που συνοδευόταν από τον συνήγορό του κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα και αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της ανακρίτριας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι θέλει να διατηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και πρόσθεσε ότι θα επανέλθει σε δεύτερο χρόνο όταν θα είναι έτοιμος ψυχολογικά.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 29χρονο εν κινήσει, καθώς οι δύο νεαροί παρεξηγήθηκαν «για μια προσπέραση», ενώ κρυβόταν σχεδόν επί τρεις εβδομάδες με τη βοήθεια φιλικών του προσώπων, μέχρι τη στιγμή που παραδόθηκε στην Αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ