ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο - θρίλερ στην Κρήτη: Το «περίεργο» σημείωμα αυτοκτονίας και η σφαίρα στο κεφάλι 29χρονου

Τροχαίο - θρίλερ στην Κρήτη: Το «περίεργο» σημείωμα αυτοκτονίας και η σφαίρα στο κεφάλι 29χρονου
EUROKINISSI

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του βαρύτατου τραυματισμού 29χρoνου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης (3/08), αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας Μοιρών, κλήθηκαν να επέμβουν σε τροχαίο που σημειώθηκε στο πρώτο χιλιόμετρο του άξονα Μοιρών – Ηρακλείου. Εντός ενός αυτοκινήτου που είχε βγει εκτός δρόμου βρήκαν τον νεαρό χωρίς τις αισθήσεις του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ως θύμα τροχαίου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, με εμφανές χτύπημα στο κεφάλι. Εκεί η αξονική τομογραφία έδειξε πως το τραύμα στο κεφάλι οφειλόταν σε βολίδα πιστολιού που βρέθηκε σφηνωμένη στο κρανίο σε εξαιρετικά δύσκολο σημείο ώστε η αφαίρεσή της να είναι τρομερά δύσκολη.

Το αινιγματικό σημείωμα αυτοκτονίας

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί βρήκαν στο ντουλαπάκι του ΙΧ ένα «περίεργο» σημείωμα, που παρέπεμπε σε σημείωμα αυτοκτονίας.

Ωστόσο, ούτε εντός του αυτοκινήτου, ούτε στον χώρο που σημειώθηκε το περιστατικό βρέθηκε όπλο. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., το γεγονός ότι το είδος του τραύματος δεν έγινε αμέσως αντιληπτό, οφείλεται στο ότι η βολίδα είναι μικρού διαμετρήματος, πιθανότατα των 22mm.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το cretalive.gr, με βάση το προφίλ του 29χρονου, η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο της απόπειρας αυτοκτονίας, αφενός γιατί τον τελευταίο καιρό ο νεαρός άνδρας φέρεται να ήταν πεσμένος ψυχολογικά λόγω προσωπικού θέματος, ενώ την ίδια ώρα, το περιεχόμενο του σημειώματος που βρέθηκε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, ήταν αινιγματικό και ανησυχητικό.

Οι Αρχές αναζητούν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ θεωρούν ότι θα βρουν τις απαντήσεις που ζητούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ