ΕΛΛΑΔΑ

Greek Mafia: Τα κινητά «φωτιά» του 44χρονου - Τι ξέρουν οι Αρχές για τον εντολέα της εκτέλεσής του

Greek Mafia: Τα κινητά «φωτιά» του 44χρονου - Τι ξέρουν οι Αρχές για τον εντολέα της εκτέλεσής του

Δύο καταλόγους «φωτιά» τηλεφώνων φέρεται να είχε ο 44χρονος που εκτελέστηκε χθες στο Νέο Κόσμο, στα δύο κινητά του τηλέφωνα, που είχε μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο.

Ήταν το πρώτο πράγμα που εντόπισαν οι αστυνομικοί και έχουν μεταφερθεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ζητώντας να ανοίξουν και να εντοπίσουν μηνύματα, κλήσεις, ακόμη και διαγραμμένα βίντεο.

Οι Αρχές ασφαλείας γνωρίζουν ότι ο 44χρονος που για χρόνια πρωταγωνιστούσε στη Greek Mafia δεν θα είχε κρατήσει μηνύματα, τα οποία μπορεί να αποκάλυπταν ότιδήποτε για τις παράνομες δραστηριότητές του. Όμως γνωρίζουν ότι σε αυτά τα κινητά θα βρουν ονόματα προσώπων, τα οποία θα τους βοηθήσουν για να προχωρήσουν την έρευνα.

Και έχουν μάλιστα σκοπό αυτά τα πρόσωπα να τα καλέσουν ένα - ένα προσπαθώντας να διαπιστώσουν ποιος αντίπαλος του 44χρονου πλήρωσε ένα τόσο ακριβό συμβόλαιο για να τον δει νεκρό.

Την ίδια ώρα, αναλύουν καρέ- καρέ που έχουν στη διάθεση τους και είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς ο ένας από τους δύο εκτελεστές έχει αποτυπωθεί σε όλη του τη δράση στην κάμερα, αλλά και η μανία του να φύγουν από το σημείο και ο 44χρονος να είναι νεκρός, καθώς η εντολή που είχαν πάρει ήταν να μην κάνουν το ίδιο λάθος, όπως το 2018, όταν είχε γίνει η άλλα απόπειρα δολοφονίας του.

Μάλιστα, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο του 44χρονου, έχει ζητηθεί να γίνει έλεγχος με προσοχή στην πόρτα του οδηγού, που όπως φαίνεται στο βίντεο, ο εκτελεστής την ανοίγει για να δώσει την χαριστική πια βολή, με πιστόλι και όχι καλάσνικοφ στο θύμα του.

Στο βίντεο, βέβαια, ο εκτελεστής φαίνεται να φορά χειρουργικά γάντια, τα οποία σίγουρα θα ήταν και διπλά, όμως, όπως έλεγαν χθες οι αστυνομικοί «Λάθη πάντα γίνονται».

Πάντως σε επίπεδο ανάλυσης οι αξιωματικοί γνωρίζουν από που προήλθε η εντολή και το συμβόλαιο θανάτου και εκτιμούν ότι το αυτοκίνητο που είχε βρεθεί πριν μερικούς μήνες περίπου 300 μέτρα από το βενζινάδικο του 44χρονου γεμάτο όπλα, μόνο τυχαίο δεν ήταν. Στο αυτοκίνητο εκείνο είχαν βρεθεί καλάσνικοφ και πιστόλι καθώς επίσης και μπιτόνι με βενζίνη, που σημαίνει ότι κάποιοι ετοίμαζαν δολοφονική επίθεση.

Μάλιστα, τα αποτυπώματα και το DNA που είχαν βρεθεί στο αυτοκίνητο εκείνο «κλείδωσαν» τις όποιες υποψίες είχαν.

Ο πόλεμος της νύχτας, συνεχίστηκε με τη δολοφονία του 44χρονου, ο οποίος φαίνεται να κλείνει καθώς δύο πρόσωπα, που αποτελούσαν βασικό κρίκο της Greek Mafia είναι στη φυλακή, ενώ όλα δείχνουν ότι νέοι παίκτες είναι πια στη «σκακιέρα» του οργανωμένου εγκλήματος, ενώ πολλοί από αυτούς είναι αλλοδαποί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ