ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Από όπλο του 31χρονου θύματος τα φυσίγγια

Μεσολόγγι: Από όπλο του 31χρονου θύματος τα φυσίγγια
Έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο 31χρονος και το κινητό του τηλέφωνο INTIME / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αποκαλυπτικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στον φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 31χρονου στο Μεσολόγγι, καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα φυσίγγια που στέρησαν τη ζωή του θύματος φέρεται να προέρχονται από όπλο του ίδιου του Μπάμπη. 

Παράλληλα, οι Αρχές σε μια προσπάθεια να «κλειδώσουν» τον 50χρονο κρεοπώλη, αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναφορικά με τυχόν δείγματα DNA, που μπορεί να βρίσκονται πάνω στη σορό του θύματος και πιθανώς ανήκουν στον συλληφθέντα, όπως μεταδίδει ο Alpha.

Στο μεταξύ, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία που διαθέτει στα «χέρια» της η ΕΛΑΣ, η άγρια δολοφονία του 31χρονου αποτελεί πιθανότατα φόνο εκ προμελέτης.

Το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έρευνας έδειξε ότι ο Μπάμπης πυροβολήθηκε μια φορά και από κοντινή απόσταση.

Μάλιστα, όπως έδειξε και η αυτοψία που έγινε στον τόπο της δολοφονίας, χρησιμοποιήθηκε δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου.

Ο άτυχος 31χρονος δέχθηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά, ενώ κοντά στο σημείο του εγκλήματος εντοπίστηκε και κομμάτι από φυσίγγιο που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ