ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άγιοι Ανάργυροι: Σε έγγραφες εξηγήσεις κλήθηκαν έξι αστυνομικοί

Δολοφονία Άγιοι Ανάργυροι: Σε έγγραφες εξηγήσεις κλήθηκαν έξι αστυνομικοί

Το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Oι έξι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων κλήθηκαν σε έγγραφες εξηγήσεις για τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομικής συντάκτριας του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου.

Οι αστυνομικοί θα πρέπει να απαντήσουν μέσα σε πέντε ημέρες στην αρμόδια υπηρεσία της ΕΛΑΣ, για τις παραλείψεις και τις ολιγωρίες τους, που είχαν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η Κυριακή από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Επίσης αναμένονται και τα αποτελέσματα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που έχει διατάξει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, η οποία θα αφορά τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος και τον αστυνομικό στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Υπενθυμίζεται ότι παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσει σήμερα στην ανακρίτρια η οικογένεια της Κυριακής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δικηγόρου Έλενας Τζούλη που εκπροσωπεί την οικογένεια της Κυριακής και θα δηλώσει σήμερα παράσταση ενώπιον της 25ης Τακτικής Ανακρίτριας:

«Kατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για τη στυγνή δολοφονία. Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της Υπόθεσης κατά Παντός Υπευθύνου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ