ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Εξιτήριο για τον 39χρονο δολοφόνο - Άγνωστο αν θα πάει σε κελί ή στο ψυχιατρείο

Άγιοι Ανάργυροι: Εξιτήριο για τον 39χρονο δολοφόνο - Άγνωστο αν θα πάει σε κελί ή στο ψυχιατρείο

Ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής

INTIME NEWS

Εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο παίρνει το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου έξω το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο πρώην σύντροφος του θύματος που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Αττικόν μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει μέσα στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού, βγαίνει από το Τζάνειο, ωστόσο ακόμη δεν έχει αποφασιστεί που θα μεταφερθεί.

Αν δηλαδή ο 39χρονος δολοφόνο της Κυριακής θα οδηγηθεί στο κελί του ή στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Η Γενική Γραμματεία εγκληματικής πολιτικής υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχοντας λάβει τον ψυχιατρικό φάκελο του δολοφόνου της Κυριακής, και σε συνεννόηση έχει με τους εδικούς, θα αποφασίσουν αν ο 39χρονος θα μεταβεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ή στο κελί.

Αν μεταφερθεί στο κελί, τότε θα πάει σε κελί με πάνω από 3 άτομα (όπως ήταν όταν έκανε την απόπειρα αυτοκτονίας), ενώ θα τον ελέγχουν κάθε 20 λεπτά.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πριν από μία εβδομάδα επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο κελί που κρατούνταν χρησιμοποιώντας τις γάζες με τις οποίες ήταν τυλιγμένο το τραύμα του από τον αυτοτραυματισμό που επιχείρησε αμέσως μετά την δολοφονία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ