ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανός αφαιρεί 29 τατουάζ της Miley Cyrus για να βρει τον... πραγματικό έρωτα (pics)

Βρετανός αφαιρεί 29 τατουάζ της Miley Cyrus για να βρει τον... πραγματικό έρωτα (pics)
Jonathan Leibson/Getty Images for SVEDKA Vodka/Ideal Images

Όταν πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, το 2010, ο Καρλ ΜακΚόιντ από το Γιόρκσαϊρ «έσβησε» τον πόνο του χτυπώντας ένα τατουάζ με τη μορφή της αγαπημένης του Miley Cyrus. Σήμερα έχει 29...

Ο 43χρονος θεωρείτο μέχρι πρότινος - και όχι άδικα - από τους πλέον πιστούς και ένθερμους φαν της ποπ τραγουδίστριας, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν. Αφού πρώτα ξόδεψε 3,500 ευρώ για να γεμίσει το κορμί του με τατουάζ σχετικά με τη Cyrus, τώρα έχει ξεκινήσει την ακριβώς ανάποδη διαδικασία. Τα σβήνει το ένα μετά το άλλο.

Οι λόγοι σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ είναι δύο. Ο πρώτος και βασικός έχει να κάνει με την αδυναμία να βρει μια γυναίκα για σχέση. «Κάθε φορά που έχω ένα ραντεβού η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα τατουάζ μου και τη Cyrus και το πράγμα κολλά», παραδέχεται και δηλώνει ήδη απελευθερωμένος έχοντας ξεφορτωθεί μόλις 2-3 τατού.

Ο δεύτερος λόγος αφορά την ίδια τη Cyrus. «Έχει αρχίσει και χάνει τον εαυτό της. Κάνει ανόητα πράγματα, χάνει θαυμαστές και ειλικρινά δεν θέλω να σχετίζομαι ό,τι τη χαρακτηρίζει. Κάποτε ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας, τώρα πια έχει αλλάξει».

Υπάρχει, πάντως και μια πιθανότητα όλα αυτά να αποτελούν αντίδραση μετά το μπλοκ που του έκανε η διάσημη τραγουδίστρια στο twitter και κάποιες δηλώσεις της σύμφωνα με τις οποίες «υπάρχει ένα άτομο με πολλά τατουάζ με το πρόσωπό μου. Δεν είναι καθόλου καλαίσθητα...».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ