ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Έγινε πλουσιότερος κατά 842 εκατ. δολάρια - Κέρδισε το Powerball την Πρωτοχρονιά

ΗΠΑ: Έγινε πλουσιότερος κατά 842 εκατ. δολάρια - Κέρδισε το Powerball την Πρωτοχρονιά
AP Photo/Keith Srakocic, File

Το καλύτερο δώρο πήγε ένας Αμερικανός για την Πρωτοχρονιά καθώς κέρδισε το τζακποτ του Powerball και έγινε πλουσιότερος κατά 842 εκατομμύρια δολάρια.

Το τυχερό δελτίο παίχθηκε στο Μίσιγκαν και οι τυχεροί αριθμοί ήταν το 12, 21, 42, 44, 49 με κόκκινο Powerball το 1.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που ένας τυχερός σημειώνει τζάκποτ την Πρωτοχρονιά από την έναρξη του παιχνιδιού το 1992.

Ο νικητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ του μεγάλου έπαθλου των 842 εκατομμυρίων δολαρίων που καταβάλλεται σε 30 δόσεις εντός 29 χρόνων ή μίας εφάπαξ πληρωμής 425,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το μεγάλο έπαθλο του Powerball είναι 1 προς 292.201.338

Η ταυτότητα του νικητή παραμένει ανώνυμη αλλά πιστεύεται πως είναι ένας κάτοικος του Μίσιγκαν ο οποίος επισκέπτεται το συγκεκριμένο κατάστημα τακτικά για να παίζει τυχερά παιχνίδια.

Ήταν το πέμπτο μεγαλύτερο τζακ ποτ του Powerball και το 10ο μεγαλύτερο τζακ ποτ στις ΗΠΑ

Εκτός από τον νικητή του τζάκποτ, δύο λαχνοί που πουλήθηκαν στη Φλόριντα και το Τέξας βρήκαν και τις πέντε λευκές μπάλες και είχαν το Power Play για να κερδίσουν δύο εκατομμύρια δολάρια. Τρία δελτία που πωλήθηκαν στο Κονέκτικατ, τη Φλόριντα και το Μέριλαντ κέρδισαν ένα εκατομμύριο δολάρια και ένα δελτίο της Καλιφόρνιας κέρδισε 1.230.788 δολάρια (τα βραβεία της Καλιφόρνιας που δεν είναι τζάκποτ βασίζονται στις πραγματικές πωλήσεις στην πολιτεία).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ