ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη Βρετανία: Έφηβη κατηγορείται για την δολοφονία 7χρονης

Μεγάλη Βρετανία: Έφηβη κατηγορείται για την δολοφονία 7χρονης
NORTH YORKSHIRE POLICE

Για τη δολοφονία της 7χρονης Κέιτι Ραφ κατηγορείται μια 15χρονη στη Μεγάλη Βρετανία.

 

Η έφηβη, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα καθώς ο νόμος το απαγορεύει επειδή είναι ανήλικη, επιτέθηκε στην 7χρονη σε ένα μονοπάτι που οδηγούσε σε γήπεδο της περιοχής Γούντθορπ του Γιορκ.

Την 7χρονη βρήκε η αστυνομία έπειτα από τηλεφώνημα που δέχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Ένας γείτονας ανέφερε ότι την είδε να κείτεται στο έδαφος, άκουσε σειρήνες και είδε μία γυναίκα να φωνάζει ζητώντας να καλέσουν ασθενοφόρο.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Η αστυνομία του Νορθ Γιόρκσαϊρ έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα του θύματος μαζί με μία φωτογραφία που δείχνει την Κέιτι χαμογελαστή με την σχολική στολή να χειροκροτεί.

Η περιοχή κοντά στο γήπεδο αποκλείστηκε και άνδρες του εγκληματολογικού ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος. Αστυνομικά οχήματα εθεάθησαν σταθμευμένα μπροστά από ένα σπίτι σε απόσταση περίπου ενάμιση μιλίου από τον τόπο του εγκλήματος.

Λουλούδια και ευχετήριες κάρτες ήταν ακουμπισμένα κοντά στο γήπεδο και μία από τις κάρτες έγραφε: "Καληνύχτα γλυκιά μου πριγκίπισσα Κέιτι. Με αγάπη, η γιαγιά και ο παππούς".

Οι δάσκαλοι της Κέιτι την περιγράφουν ως "ένα ευγενικό και καλόκαρδο παιδί", ενώ οι γείτονες ως ένα "πολύ γλυκό" κορίτσι που το έβλεπαν συχνά να παίζει έξω με τους φίλους του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ