ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Ο δράστης ίσως να μην κρυβόταν και τις 14 ώρες στην ντουλάπα

Παλαιό Φάληρο: Ο δράστης ίσως να μην κρυβόταν και τις 14 ώρες στην ντουλάπα
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σχεδόν 50 ήταν οι αστυνομικοί που είχαν πάρει μέρος στην επιχείρηση στο διαμέρισμα του Παλαιού Φαλήρου και μάλιστα σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνονται τα συνεργεία της σήμανσης, που πήγαν πολύ αργότερα για να ερευνήσουν για αποτυπώματα.

Δυο 24 ώρα μετά την αποκάλυψη ότι ο τέταρτος δράστης της εισβολής στο σπίτι κρυβόταν μέσα στην ντουλάπα, οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τι έγινε και πήγαν όλα τόσο λάθος.

Το γεγονός πάντως ότι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί αναφέρουν στο πρωτόκολλο ενεργειών τους ότι όλοι οι χώροι, τόσο οι κοινόχρηστοι στην πολυκατοικία, όσο και το διαμέρισμα, ήταν ασφυχτικά γεμάτοι από αστυνομικούς – χωρίς όμως να υπάρχει ένας κεντρικός συντονιστής – δείχνει στους υπεύθυνους την αιτία που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Συνολικά πέντε διαφορετικές υπηρεσίες πήγαν στην πολυκατοικία του Παλαιού Φαλήρου.

Όμως ο κάθε αστυνομικός έδινε αναφορά για τα πεπραγμένα του στον προϊστάμενο της υπηρεσίας του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιος υπεύθυνος που να έχει τη γενική εικόνα.

Η έρευνα στην αστυνομία για το πώς έγινε αυτό το λάθος ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή. Αναλυτικά ο κάθε αστυνομικός περιγράφει στην αναφορά του που βρισκόταν, τι έκανε και σε ποιον ανέφερε.

Πάντως οι αστυνομικοί ερευνούν σοβαρά και το ενδεχόμενο ο ληστής να μην ήταν κρυμμένος και τις 14 ώρες, που τον έψαχναν, μέσα στην ντουλάπα.

Το γεγονός ότι στον 9ο όροφο υπάρχει το διαμέρισμα του γιου της ηλικιωμένης γυναίκας και μάλιστα ότι ήταν γεμάτο με μεγάλες χαρτονένιες κούτες τους βάζει σε υποψίες ότι ίσως ο δράστης αρχικά είχε άλλη κρυψώνα και η ντουλάπα ήταν το τελευταίο σημείο που κρύφτηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ