Η πλέον φονική επίθεση κατά πολιτών στην ιστορία των ΗΠΑ
Τουλάχιστον 50 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 400 τραυματίστηκαν στην πλέον φονική επίθεση κατά πολιτών στην ιστορία των ΗΠΑ.
Ένας ένοπλος μπήκε στο ξενοδοχείο – καζίνο Mandalay Bay, και άρχισε να πυροβολεί ασταμάτητα στο χώρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη υπαίθρια συναυλία όπου έδιναν το «παρών» εκατοντάδες άνθρωποι και νέα παιδιά.
Πάνω από οκτώ όπλα βρέθηκαν στο δωμάτιο ξενοδοχείου του δράστη, που ταυτοποιήθηκε στο πρόσωπο του 64χρονου Στίβεν Πάντοκ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο δράστης αυτοκτόνησε πριν τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί.
Την ίδια ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της συντρόφου του, ασιατικής καταγωγής.

Tα συλληπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων έστειλε και ο Ντόναλντ Τραμπ, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter:
Βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν εκατοντάδες ανθρώπους να απομακρύνονται από το σημείο της επίθεσης τρέχοντας, ενώ σε κάποια από αυτά ακούγεται ήχος αυτόματου όπλου.
Η αστυνομία του Λας Βέγκας απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μην πλησιάζουν στο σημείο της επίθεσης καθώς είναι σε εξέλιξη οι έρευνες,
«Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφύγουν την περιοχή» έγραψε, στο Twitter η αστυνομία του Λας Βέγκας.
Επίσης αλλαγές υπάρχουν και στις πτήσεις με προορισμό το Λας Βέγκας, καθώς τα αεροπλάνα προσγειώνονται σε άλλα αεροδρόμια και όχι σε αυτό της πόλης.
Η Ισπανία επικρίνει την «εγωιστική» στάση ορισμένων χωρών της ΕΕ για την κατάσταση στη Θέουτα
17:10
Liveblog: Καίγονται σπίτια στη Φωκίδα - Ξεκίνησαν σταδιακά ρίψεις από αέρος στο Πόρτο Γερμενό
17:00
Θαλάσσιο φράγμα μήκους 500 μέτρων στη Θέουτα τοποθετεί η Ισπανία
16:58
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος οδηγός που έτρεχε με 182 χλμ στην ΠΑΘΕ
16:46